Camdaki Kız dizisi için düğmeye basıldı

Bu sezonun en çok izlenen yeni dizilerinin başında "Masumlar Apartmanı" ve "Kırmızı Oda" geliyor. OGM Pictures imzalı iki dizi de Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserlerinden uyarlandı. Bu iki projenin başarısının ardından Budayıcıoğlu'nun uzun süredir üzerinde çalışılan "Camdaki Kız" dizisinin hazırlıkları da hızlandırıldı. Cast çalışmaları başlayan dizinin yönetmen koltuğunda "Kadın" dizisindeki başarısıyla adından söz ettiren Nadim Güç oturacak. "Camdaki Kız" dizisinin şubat sonunda sete çıkması planlanıyor.

Camdaki Kız dizisi için düğmeye basıldı - Resim : 1
Pınar Deniz

 

Rekabet dizisi rafa kalktı

Sezon başından beri gündemde olan Ay Yapım'ın Rekabet dizisinin bu sezona yetişip yetişmeyeceği merak konusuydu. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini oynayacağı dizi son gelen haberlere göre rafa kalktı. Uzun süredir birçok proje içib teklifi alan Pınar Deniz "Kırmızı Oda"daki konuk oyunculuk macerasının ardından gelen yeni teklifleri değerlendirecek.

Camdaki Kız dizisi için düğmeye basıldı - Resim : 2Sultan Melikşah'ın kardeşini kim oynayacak?

Masumlar Apartmanı ve Gönül Dağı dizileri her hafta gün birincisi çıkan TRT'nin Akli Film imzalı "Uyanış Büyük Selçuklu" dizisi de pazartesi akşamlarına damgasını vuruyor. Reyting rekortmeni projenin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Atılgan Gümüş "Uyanış"ta Sultan Melikşah'ın (Buğra Gülsoy) kardeşi Melik Tekiş'e hayat verecek.

Hay Sultan bugün sete çıkıyor

Akli Film'in TRT için çektiği Çetin Tekindor'lu Hay Sultan dizisi geçen sezon pandemi nedeniyle ertelenmişti. Merakla beklenen proje aylar sonra bugün sete çıkıyor. Akli Film'in Çekmeköy'deki platolarında çekilecek dizinin yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh oturacak. Melisa Aslı Pamuk, Emre Erçil, Cemal Toktaş ve Burak Tamdoğan'ın da kadrosunda olduğu dizi 60'ar dakikalık toplam 30 bölümden oluşacak. Çekimlerinin 4 ayda tamamlanması planlanan diziyi İsa Yıldız kaleme alıyor. Kostümlerine Akli Film'in tasarımcısı Makbule Mercan'ın imza atacağı dizinin yayın tarihi ise henüz netleşmedi. "Hay Sultan"ın müziklerini Zeynep Alasya yapacak.

Doğu Demirkol'dan blutv'ye dizi

Son olarak  komedi dizisi Tutunamayanlar'da rol alan Doğu Demirkol, blutv için dizi çekecek. BKM'nin yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Emrah Aguş oturacak. Oyuncu kadrosu için görüşmelerin devam ettiği dizi şubat ortasında çekilecek. Dizide her bölüm kısa kısa farklı hikâyelere yer verilecek.

Camdaki Kız dizisi için düğmeye basıldı - Resim : 3
Uğur Güneş

İstanbul'a Zonguldak platosu yapılacak

Yeni sezonun şimdiden merakla beklenen dizilerinden biri de "Kanunsuz Topraklar"... Gold Film imzalı diziyi usta isim Faruk Teber yönetecek. 1939 yıllarının anlatılacağı FOX'ta ekrana gelecek dizinin tek netleşen oyuncusu Uğur Güneş... Zülküf Yücel'in kaleminden çıkan dizide kömür madenleri sayesinde zenginleşen Zonguldak'ta bir maden patronu olan Malik beyin kızı Gülfem ve maden işçisi Davut'un arasındaki imkansız bir aşk anlatılacak. Çekimlerinin nisan ayı içinde başlaması planlanan dizi için İstanbul'a Zonguldak platosu kurulacak.