Fenerbahçe’den 7 gollük gövde gösterisi

Sevgili okurlar, Trendyol Süper Lig’de erteleme maçları heyecanı devam ediyor. Bu kapsamda Fenerbahçe, evinde Konyaspor’u konuk etti. Sarı-lacivertli takım baştan sona üstün oynadığı maçta rakibini 7-1 mağlup etti. Özellikle orta sahada oyunu domine eden Fenerbahçe, güçlü oyunuyla rakibine şans tanımadı. Edin Dzeko’nun son vuruşlardaki ustalığıyla attığı 3 gole Mert Müldür ve Sebastian Szymanski’ni golü eklenince ilk yarıda skoru 5-0 oldu.

Fenerbahçe’den 7 gollük gövde gösterisi - Resim : 1

İSMAİL KARTAL 4-4-2’Yİ DENEDİ

İkinci yarı teknik direktör İsmail Kartal, skorun verdiği rahatlıkla Dzeko ve Szymanski’yi oyundan alıp yerlerine Batshuayi ve Umut Nayir’i dahil etti. Sarı-lacivertliler maçın ikinci yarısını 4-4-2 düzeniyle oynadı. Batshuayi yakaladığı ilk pozisyonda golünü atarak klasını konuşturdu. Yedek kalmasına rağmen bulduğu süreleri iyi kullanan Batshuayi iyi bir profesyonel olduğunu gösterdi. Oyuna giren diğer isimlerden olan Cengiz Ünder yine kalitesini konuşturdu, Fred ile yaptığı verkaç 7.golü getirdi.

TAKIMIN İŞTAHI ÜST DÜZEY

Fenerbahçe, İstanbulspor maçında olduğu gibi ilk yarıda maçı kopardı. Takımın iştahı gerçekten bitmek bilmiyor. Özellikle sahayı iyi yerleşen ve aynı anda pres yapan bir takıma karşılık vermek çok zor. Eğer bu takıma karşı defansınızı öne çıkarırsanız usta isimler cezayı keser. Nitekim de öyle oldu.

BONUCCI GÜÇ KATACAK

Bonucci’nin de takıma dahil olmasıyla defansta daha güçlü ve geriden iyi bir oyun kuran Fenerbahçe göreceğimizi düşünüyorum. Eğer bu güçlü oyun devam ederse Fenerbahçe, sezonun geri kalanında kolay kolay yenilmez.