Galatasaray'ın Sami Yen'de bileği bükülmüyor

Sevgili okurlar, Trendyol Süper Lig'in 33.haftasında Galatasaray evinde Pendikspor'u konuk etti. İç sahada taraftarıyla bütünleştiği zaman yenilmesi güç bir takım olan Galatasaray, aradığı golü bulmak için 35. dakika bekledi. Oyun sıkıştığı anda Mauro İcardi attığı nefis golle Galatasaray takımını ve taraftarını rahatlattı. 40.dakikada Abdülkerim Bardakcı'nın attığı şık kafa golüyle ilk yarının skoru 2-0 olarak tayin edildi.

MERTENS RAHATLATTI 

İkinci yarı Galatasaray için daha rahat geçti, sarı-kırmızılı takım girdiği pozisyonları cömert şekilde harcasa da 76.dakikada sahne alan Mertens attığı golle skoru 3-0'a getirip takımı rahatlattı.

Maçta varlık gösteremeyen Pendikspor, 85.dakikada Alpaslan Öztürk'ün kafa golüyle skoru 3-1'e getirdi. Müsabakada son sözü Kerem Aktürkoglu, atığı penaltı golüyle söyledi ve sarı-kırmızılı takım 4-1'lik skorla 3 puanı aldı.

İÇ SAHA PERFORMANSI KUSURSUZ

 Şampiyonluk yolunda 16'ıncı iç saha maçından da galibiyetle ayrılan Galatasaray sezon sonunda mutlu sona ulaşırsa bu performans akıllarda kalacak.

ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA FİKSTÜR 

Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisi olmak üzere 5 maçı kaldı, Fenerbahçe'nin ise içinde Beşiktaş derbisinin de olduğu Sivasspor maçıyla birlikte 6 maçı var. Bu süreçte dikkatli olan takım şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Bakalım neler olacak.