Galatasaray'ın Manchester United'a karşı galibiyeti

Galatasaray’ın galibiyeti hiç şüphesiz tarihe geçti. Süper Lig’deki futbol kulüplerin kalitesinin çok düştüğünü, kalitemizin bu olmadığını sürekli dile getirdik. Manchester’ı yenmek eski günlerimizi hatırlattı. Yeniden eski kalitemize dönmemiz Lig’imiz için önemli.

Galatasaray dün United’a karşı olağanüstü mücadele gösterdi. Geriye düştüğünde bile maçı bırakmadı. Kopenhag maçında bazı soru işaretleri oluşmuştu. Fakat iki dakika da geri dönüp bir puan kazanmayı başardılar. 

Galatasaray'ın Manchester United'a karşı galibiyeti - Resim : 1

ALTAY BAYINDIR

United da bu yıl iyi bir başlangıç yapmadı. Kendi liginde 10. sırada yer alıyor. United taraftarı mevcut kalecilerinden şikayetçi. Fenerbahçe’den transfer ettikleri Altay Bayındır’a gözler çevrildi. Galatasaray maçından sonra kaleyi Altay Bayındır mı devir alacak? Çalışmalarına devam eden Bayındır, şans beklediğini basın mensuplarına söylemişti. Şimdi onun sırası mı?

Avrupa da mücadele eden kulüplerimizin, Manchester gibi kulüpleri yenmesi ülkemiz için ayrıca önem arz ediyor. Ülkemizde oynanan futbol tartışılsa da Avrupa’daki başarı ülkemize kaliteli ayakları transfer etmemizde işimizi kolaylaştıracak.

Galatasaray'ın Manchester United'a karşı galibiyeti - Resim : 2

Galatasaray galibiyetiyle birlikte A grubunda ikinci sıraya yükseldi. Bir sonraki maçı 24 Ekim de kendi evinde Bayern Münih’i ağırlayacak.,

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda şu anda lider. Bundesliga da üçüncü sırada yer alıyor.

Konferans Ligi’nde oynayan Fenerbahçe ve Beşiktaş’a gözler çevrildi. Bu galibiyeti geride bırakmak iki takım için de zor olacak.