İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’sinden rezalet futbol

Sevgili okurlar, Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde MKE Ankaragücü’ne 3-0 yenildi. Ankaragücü’ne galibiyeti getiren golleri Morutan, Haciyovanis ve Rodrigues attı. Maçı değerlendirecek olursak Ankaragücü, maçın başından bu yana üstün bir oyunla kazandı. Ev sahibi sahada güçlü ve diri kalarak girdiği pozisyonları gole çevirip sonuca gitti. Ankaragücü’nü mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum.

FENERBAHÇE GERİYE GİDİYOR

Fenerbahçe açısından maçı değerlendirirsek sarı-lacivertlileri tanımakta zorlandım. Sahada rezalet bir futbol vardı. Rekorları alt üst eden İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si günden güne oyun olarak geriye gidiyor.  Futbolcuların performansındaki düşüşler dikkat çekici. Özellikle Szymanski ve Cengiz yokları oynamaya başladı. Miha Zajc, sakatlıktan çıksa bile performansı yeterli değil, Krunic takıma hala uyum sağlayamadı ve hazır da değil.

FUTBOLCULAR VE İSMAİL KARTAL ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

Özellikle futbolculardan Ferdi, Tadic, İsmail Yüksek ve Mert Müldür dışında reaksiyon vermeye çalışan futbolcu göremedim. Eğer teknik direktör İsmail Kartal kadroda gereken hamleleri yapmazsa Fenerbahçe, iyi başladığı sezonda şampiyonluk yarışından kopabilir. Bu maçın bir dönüm noktası olması gerek. Futbolcular da elini taşın altına koyup sahaya yürek koymalı. Böyle zor dönemlerde karakter koyan futbolcular sizi sonuca ulaştırır.