İstanbul'da 1 gün boyunca aralıksız kar yağacak. Tarih resmen verildi

Avrupa modeli tarafından kar sevenleri heyecanlandıran bir haber verildi. Marmara bölgesi İstanbul dahil yoğun kar alacak. Herkes heyecan yaptı. İstanbul'a aralıksız 1 gün kar yağma ihtimali var. Tarih de resmen verildi.

İstanbul'da 1 gün boyunca aralıksız kar yağacak. Tarih resmen verildi

Ocak ayı içerisinde artık Marmara bölgesinde ikamet eden vatandaşlarımız kar yağışının etkili olmasını bekliyor. 

Avrupa modelinin akşam güncellemesinden ise kar seven vatandaşlara ekmek çıktı. Herkes modeli görür görmez büyük bir heyecan yaptı. 

Çünkü Avrupa modeli, İstanbul dahil Marmara bölgesindeki illerimize yoğun bir kar verdi. hawaweather tarafından aktarılan bilgiye göre ise İstanbul'da 1 gün boyunca aralıksız kar yağma ihtimali var. 

Yapılan paylaşımda, "ECMWF'nin akşam güncellemesi #İstanbul için verdiği yoğun kar yağışının birde sonraki saatlerine bakalım. Tam 1 gün boyunca aralıksız yoğun kar! Eğer böyle gelirse hakikaten muazzam olur" ifadelerine yer verildi. 

TARİH DE RESMEN VERİLDİ

Avrupa modeli tarafından İstanbul' kar yağış tarihi de resmen verildi. İstanbul'a 1 gün boyunca kar yağacak tarihin 20 Ocak ile 23 Ocak arasında bir yerde olacağı tahmin ediliyor. 

SANTİMLERİ D DUYURDULAR

hawaweather tarafından kar yağış santimleri hakkında da şu paylaşım yapıldı: 

"ECMWF akşam güncellemesinin toplam kar birikim haritası #İstanbul için 24 saatte kıyılara 9-10 santim İç kesimlere 11-13 santim arasında birikim veriyor."