Buğra Kavuncu'dan tv100'e özel açıklama: Meral Akşener beni konuşturmuş değil!

tv100'ün gündem oluşturan programı Taksim Meydanı'na özel açıklamalarda bulunan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Saltuk Buğra Kavuncu, Mansur Yavaş ile ilgili sözlerinin ardından ortaya atılan iddiayla ilgili "Meral Akşener beni konuşturmuş değil. Ben sahada duyduğumu söyledim. 6’lı masa ile alakası yok" ifadelerini kullandı.

tv100.com Yazarı Barış Yarkadaş, Gazeteciler Hacı Yakışıklı, Fuat Uğur, Şaban Sevinç, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

"Meral Hanım, Kemal Bey'in aday olmasını istemiyor"
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Saltuk Buğra Kavuncu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında "Bizim sahada şubat ayından beri en çok duyduğumuz isim Mansur Başkan. Mansur Yavaş ile ilgili bir ağırlık var" sözlerini kullanmıştı. Kavuncu'nun sözleri üzerine tv100.com yazarı Yarkadaş "Buğra Kavuncu, Meral Hanım'ın iç sesi olarak konuştu. Meral Hanım, Kemal Bey'in aday olmasını istemiyor. Bunu yakın çevresiyle de paylaşıyor." dedi.

"Bu Meral Hanım’ın tespiti ve ifadesidir"
İYİ Parti'nin kaygısıyla ilgili Yarkadaş "‘Kemal Bey yarışa girerse CHP’nin oylarına yansır. Kemal Bey kendi partisiyle uyumlu çalışsın diye bize oy verecekken CHP’ye oy verir. Bizim istediğimiz kadar milletvekili çıkarmamıza engel olur’. Bu Meral Hanım’ın tespiti ve ifadesidir." sözlerine yer vermişti. 

"Meral Akşener beni konuşturmuş değil"
tv100'e özel açıklamada bulunan Kavuncu "Meral Akşener beni konuşturmuş değil. Ben sahada duyduğumu söyledim. 6’lı masa ile alakası yok. Bugün yine aynı şeyi de söylerdim. Akşener’in beni bu konuda konuşturduğuna dair iddialar asılsızdır." dedi.