Kıvanç Tatlıtuğ'un ne zaman sete çıkacağı belli oldu

Kıvanç Tatlıtuğ'un merakla beklenen kod adı "Bir Denizaltı Hikâyesi" olan ilk dijital dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Birinci sezonu 8 bölüm olarak planlanan bilim kurgu türündeki dizi Mehmet Kurtuluş'un da rol aldığı "Into The Night" projesinin spinn of'u olma özelliği taşıyor. Senaryosunu Jason George yönetiminde Cansu Çoban, Atasay Koç ve Sami Berat Marçalı'nın yazdığı OGM Pictures imzalı dizinin ilk bolümlerini Tolga Karaçelik yönetecek. Karaçelik'in geçen haftalarda diziden ayrıldığı konuşuluyordu. Ancak ünlü ödüllü yönetmenin yaşanan krizin tatlıya bağlanmasıyla beraber işinin başına döndüğü öğrenildi. Dizinin diğer yönetmeni ise Umut Aral olacak. 

Çekimlerine ocak sonunda başlanması planlanan dizinin oyuncu kadrosu için görüşmeler sürüyor. Şu günlerde Bodrum ile İstanbul arasında mekik dokuyan Kıvanç Tatlıtuğ dizide Arman adlı bir denizaltı araştırma görevlisini canlandıracak. Dizi güneş ışınlarının insanları öldürmesiyle başlayan bir kaos ortamını konu alacak.

Kıvanç Tatlıtuğ'un ne zaman sete çıkacağı belli oldu - Resim : 1

Rauf Denktaş'ı Devrim Saltoğlu oynayacak

Erol Avcı'nın patronu olduğu TMC Film'in TRT için hazırladığı "Kıbrıs Ada Kışı" dizisi ocak ayında sete çıkacak. Hakan İnan'ın yöneteceği diziyi Emre Özdür ile Başar Başaran yazıyor. Okuma provaları devam eden dizide Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın ve Miray Akay rol alıyor. 1964 yılında başlayıp 1974 çıkarmasında ise son bulacak dizinin kilit karakteri Rauf Denktaş'ı kimin oynayacağı merak konusuydu. Rol, başarılı oyuncu Devrim Saltoğlu'nun oldu. 2000'li yıllarda efsane dizi Asmalı Konak'la tanınan Saltoğlu'nun kostüm ve makyaj provasında Rauf Denktaş'a olan benzerliği şaşkınlık yarattı.  

Kıvanç Tatlıtuğ'un ne zaman sete çıkacağı belli oldu - Resim : 2

Dizi dünyasının yeni Serenay'ı

Ünlü televizyoncu Suavi Doğan'ın Ay Yapım'la ortak kurduğu 10. Ev adlı yapım şirketinin çekeceği "Kırmızı Kamyon" dizisi mart ayında Show TV'de seyirciyle buluşacak. Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu ve Aslı Orcan gibi ünlü isimlerin oynayacağı dizide Yosun karakterine Sümeyye Aydoğan hayat verecek. Aydoğan'ın fiziği Serenay Sarıkaya'nın "Limon Ağacı" dizisini çektiği dönemdeki haline çok benzetiliyor.

Duygu Sarışın "Kin" filminin kadrosunda

Yılmaz Erdoğan şu günlerde aynı zamanda senaryosunu da yazdığı "Kin" filminde rol alıyor. Erdoğan Netflix'te yayınlanacak film için Çok Güzel Hareketler 2'deki moderatörlük görevini öğrencisi Eser Yenenler'e devretmişti. Türkan Derya'nın yönettiği Ahmet Mümtaz Taylan, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Rüzgâr Aksoy'un da oynadığı "Kin"in kadrosunda Duygu Sarışın'ın da yer aldığı ortaya çıktı.