Küçük Ecrin'in otopsisini Fincancı yapsa ne hissederdi?

Türkiye’nin huzurunu bozmak isteyen teröristler pazar günü Beyoğlu’nda masum insanları katletti. PKK destekçileri acaba ömrünün baharında hayattan koparılan Ecrin’in fotoğraflarını görünce içleri acıdı mı? Yoksa onlar hâlâ terör destekçisi “PKK’nın onuru” Şebnem ablalarına acımaya devam mı ederlerdi?

13 Kasım 2022 Pazar günü, Türkiye’nin hafızasından silmek istediği kara bir gün olarak tarihte yerini alacak. Aşağılık teröristler, 16.20 sıralarında Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi’nde bomba patlatarak 6 kişinin yaşamını yitirmesine, 81 kişinin yaralanmasına neden oldu.

İstanbul istihbarat ve terör polisleri yüzlerce kameradan iz sürerek, teknik takip yaparak saldırının faili kadın terörist Suriye uyruklu Alham Albashir'i ve destekçilerini yakalamayı başardı. Kısa sürede yakalanmasa örgüt Albashir'i öldürün talimatını vermişti.

Alham Albashir'i Arap kökenli biri. Ağustos ayında Bilal Hassan isimli kişiyle Afrin’den yola çıkarak önce Cerablus, Kamışlı sonrasında Mardin’den Türkiye’ye giriş yaptı. Mülteci gibi kaçakçılardan yardım istediler. PKK’nın dağ kadrosunda görev almış bir terörist değildi. Kullanacağı telefon hattı Temmuz’da Şırnak’tan alındı. Hat aktif hale getirildi.

Alham Albashir'i ve Bilal Hassan’a Esenler’de bir adres söylendi. Tekstil atölyesiydi. Buraya giderek çalışmaları istendi. İki sevgili imajı çiziyorlardı. Burada işe başladılar. Taa ki eylem talimatı Bilal isimli teröriste gelene kadar. Olay günü Taksim’e geldiler. Bilal çantayı vererek,” Aşağıdaki banklarda otur. Çantayı bırak ve ayrıl. Ben seni arayacağım” diyerek hain planlarını hayata geçirdiler.

Türkiye’de son yıllarda PKK terör örgütü ve sözde “beyaz yakalı” destekçilerinin çıldırması için o kadar çok şey yaşanıyor ki…

Asker, polis, MİT, jandarma topyekûn terörle mücadele ediyor. Kırsal ve şehirlerde her gün darbe vuruluyor. Türkiye sınırlarındaki terörist sayısı 100’ün altına indi.

ÇILDIRACAKLAR TABİİ Kİ

Tabii ki PKK çıldıracak. Oysa yıllarca terör eylemlerinden dolayı sokağa çıkılamayan Doğu ve Güneydoğu Anadolu’ da ne güzel şeyler oluyor. Kıymetli dostum Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Erarslan’ın organize ettiği Cizre, Ağrı Dağı, Harran, Diyarbakır’da yapılan müzik festivalleri, defilelere yüz binler katıldı. Doyasıya teröre inat eğlendiler. Çünkü bölgeye huzur gelmişti. Hayranlıkla izledim kitlelerin eğlencelerini. Oh be dedim, mutlu oldum. 

Çıldıracaklar! İnlerinden kafalarını çıkarmalarına izin vermeyen Türk Silahlı Kuvvetleri’ne “kimyasal silah” kullanıyor diyecek kadar alçakça iftira atan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı “ablaları” cezaevinde. Nasıl üzülüyorlar kim bilir onun bu durumuna! 

OTOPSİYİ FİNCANCI YAPSAYDI NE HİSSEDERDİ?

Acaba öldürülen PKK’ların otopsisinde “dertlenen, üzülen” Fincancı, Ecrin kızımızın otopsine girseydi ne yaşardı? “Lanet olsun PKK’ya” diye feryat eder miydi? TTB nasıl bir açıklama yapardı? 

Terör örgütü elebaşı Mustafa Karasu geçtiğimiz günlerde çıktığı bir yayında bir dertli bir dertli. Ne diyor; "Şebnem Korur Fincancı, Türkiye toplumunun onurudur. Türkiye halkını temsil eden Şebnem Hoca'nın tutumu tarihî bir eylemdir. Yine zindanda da devam edeceğini söyledi. Bundan daha onurlu bir duruş olamaz." Fincancı, ülkesini seven Türk toplumunun değil, siz bebek katili teröristlerin onurudur. Sizin ablanızdır.

BİZİM ONURUMUZ ECRİN KIZIMIZ, ŞEHİTLERİMİZDİR

Bizim onurumuz, gururumuz, şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Merak ediyorum, “PKK’nın onuru” Fincancı için bildiriler hazırlayıp imzalar atan, paylaşımlar yapanlar pazar günü Taksim’de parçaları zor toplanan 9 yaşındaki Ecrin kızımızın fotoğraflarını görünce nasıl bir duygu içerisinde girdiler acaba? 

Sizde o vicdanın ve acıma duygusunun olduğuna inanmıyorum. Her kim ki PKK ve onun uzantılarını destekliyorsa lanetliyorum. Allah sizlere fırsat vermesin. İnşallah Ecrin kızımızın kanında boğulursunuz.