Mevlüt Karakaya'dan tv100'e özel mesaj! "Artık milletin iradesine karşı hareket edenlerin önünde kanun olması gerekiyor"

tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında MHP Ankara Milletvekili Mevlük Karakaya'nın tv100'e özel mesajını aktardı. Karakaya, anket şirketleriyle ilgili "Anketlerle itirazımız 2017’lere kadar gidiyor, son olarak anketlerle ilgili kanun teklifinde bulunduk. Artık milletin iradesine karşı hareket edenlerin önünde kanun olması gerekiyor. Anket şirketleri algı yönetim merkezlerine dönüştü." dedi.

tv100.com yazarları Barış Yarkadaş, Latif Şimşek, gazeteciler Şaban Sevinç, Fuat Uğur, Hacı Yakışıklı ve tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel; Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. Yayına bağlanan tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya'nın tv100'e özel açıklamalarını aktardı. 

"Anket şirketleri algı yönetim merkezlerine dönüştü"
Gürel "Mevlüt Karakaya ‘Anketlerle itirazımız 2017’lere kadar gidiyor, son olarak anketlerle ilgili kanun teklifinde bulunduk. Artık milletin iradesine karşı hareket edenlerin önünde kanun olması gerekiyor. Anket şirketleri algı yönetim merkezlerine dönüştü. Belki anket firmalarının sonuçları doğru olabilir ama olmayan anketlerde yayınlanıyor. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı, Kılıçdaroğlu da rahatsız. İnsanların akıllarında bir fotoğraf yaratması gerekirken daha çok kafa karışıklığına yol açıyor’ ifadelerini kullandı." dedi.