Bahçeli'den İstanbul videosu

MHP Lideri Devlet Bahçeli, kalsik otomobiliyle yollara düştü. Bahçeli'nin videosunda bu kez Yahya Kemal Beyatlı'nın "Sana Dün Bir Tepeden Baktım Aziz İstanbul" eserinin Münir Nurettin Selçuk yorumu yer aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, klasik otomobiliyle bir kez daha yollara düştü. Zaman zaman kendisinin kullandığı görüntüleri sosyal medyadan paylaşan Bahçeli, bu kez müzik olarak "Sana Dün Bir Tepeden Baktım Aziz İstanbul" şarkısını kullandı. Münir Nurettin Selçuk'un yorumladığı eserde siyah güneş gözlükleri ve tesbihi ile dikkat çeken Devlet Bahçeli Ankara'nın merkezinden başladığı yolculuğunu çevre yolunda sürdürüyor.

Bu kez Volvo marka klasik otomobilini tercih eden Bahçeli'nin zaman zaman Ankara'da yanında korumaları varken trafiğe çıkarak kendisinin araç kullandığı biliniyor. Videonun dikkat çeken bir diğer noktası ise Bahçeli'nin izlediği güzergah. İstanbul seçimlerinin yenilenme kararının alınması sonrasında "İstanbul'a mitili atacağım" diyen Bahçeli'nin bu paylaşımı, sosyal medyada "Bahçeli İstanbul'a geliyor" yorumlarına neden oldu. Bahçeli'nin bayramdan sonra İstanbul'da seçim çalışmalarına katılması bekleniyor.