Sakıp Sabancı'nın evi artık Hülya Avşar'ın

2021 yılı dizi dünyası için oldukça hareketli başladı. Büyük kısmı dijital olmak üzere yeni diziler peş peşe sete çıkacak. Bu projeler arasında Gold Film imzalı FOX'un "Yaşı 19" dizisi de var. Ömür Atay'ın yöneteceği, usta kalem Sırma Yanık'ın yazdığı dizi bir aksilik olmazsa bu hafta sonu sete çıkacak.

Son dönemin en bomba castı bu projede buluşuyor. 1995 yılında Yavuz Özkan imzalı "Bir Kadının Anatomisi" filminde başrolü paylaşan Hülya Avşar ile Mehmet Aslantuğ 25 yıl sonra aynı projede bir araya gelecek. "Yaşı 19"un bir diğer flaş ismi ise Deniz Çakır... 2004 ile 2006 yıllarında "Kadın İsterse" dizisinde beraber oynayan Hülya Avşar ile Deniz Çakır "Yaşı 19"da da tıpkı eski projede olduğu gibi yine karşı karşıya gelecek. Dizide iki annenin çocukları için verdikleri büyük mücadele ekrana taşınacak. 

Mekanları için titiz bir çalışma yapılan dizide Hülya Avşar'ın hayat vereceği Hale karakterinin evi çok özel bir isme ait... 10 Nisan 2004'te aramızdan ayrılan efsane iş insanı Sakıp Sabancı'nın yaşadığı Anadolu Yakası'ndaki evde artık Hülya Avşar'ın sahneleri çekilecek. Uzun süredir boş olan ev büyük bir tadilatın ardından ilk kez "Yaşı 19" dizisi için açılacak. 

Deniz Işın'ın yeni dizisi belli oldu

Usta yapımcı Faruk Turgut'un uzun süredir üzerinde çalıştığı "Yaşı 19"da ayrıca Rüşhan Çalışkur, Selen Uçer, Neslihan Arslan, İlayda Alişan, Tolga Güleç ve Serkay Tütüncü de rol alacak. Dizinin kilit karakterlerinden birine de son olarak "Sefirin Kızı" dizisinde rol alan Deniz Işın hayat verecek. Murat Boz'un çok beğenilen "Gece" klibinde de rol alan Işın yeteneği ve güzelliğiyle son dönemin öne çıkan oyuncuları arasında yer alıyor. 

Gain'den Ex Aşkım dizisi geliyor

İş kadını Gözde Akpınar'ın açtığı Gain (Güzel Ahlak İyi İnsan) ve Acun Ilıcalı'nın Exxen adlı dijital platformlarının yayına başlamasıyla beraber dizi piyasasında yeni içeriklerin hayata geçmesi için yeni fırsatlar doğdu. 10 Bin Adım ve Terapist dizileri çok beğenilen Gain için "Ex Aşkım" adlı yeni bir mini dizinin hazırlıkları başladı. Ayrıca ödüllü yönetmen Kaan Müjdeci'nin de Gain için bir Hamlet uyarlaması çekeceği öğrenildi.

Hercai'de flaş ayrılık

Mardin'de çekilen atv'nin sevilen dizilerinden "Hercai" yeni yıl öncesi ani bir kararla pazar günene alınmıştı. Ali İlhan'ın yönettiği Mia Yapım imzalı dizinin 55. bölümde flaş bir ayrılık yaşanacağı ortaya çıktı. Dizide Harun rolüne hayat veren Ahmet Kayakesen 55. bölümde ekibe veda edecek.