tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'tan Mehmet Ali Çelebi'ye tepki! "Oyumu geri ver"

AK Parti'ye katıldığını açıklayan bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi'ye ilk tepki tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'tan geldi. Yarkadaş, "2018’de CHP Milletvekili olabilmen için oy verdim, sandıkta nöbet tuttum. Bir daha vekil olabilmek için yaptığına değer mi? Oyumu geri ver Mehmet Ali Çelebi!" dedi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, AK Parti'ye katıldığını açıklayan ve bu konuda polemik yaşadığı Mehmet Ali Çelebi'ye tepki gösterdi.

"OYUMU GERİ VER MEHMET ALİ ÇELEBİ"

Yarkadaş, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bunu yapmaya hakkın yok Mehmet Ali Çelebi… 2018’de CHP Milletvekili olabilmen için oy verdim, sandıkta nöbet tuttum. YSK’nın önünde bekledim. CHP’den değil vekillikten de istifa etmeliydin. Bir daha vekil olabilmek için yaptığına değer mi? Oyumu geri ver Mehmet Ali Çelebi!" ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE POLEMİK YAŞAMIŞLARDI

Mehmet Ali Çelebi'nin "Senin yalanlarını ispatlayıp rezil edeceğim HDP sever Barış Efendi" ifadelerine gazeteci Barış Yarkadaş "Fırıldak Kubi’yi de geçtin… Gezmediğin kapı kalmadı. İçine düştüğün rezil durumu bana saldırarak örtemezsin" diyerek cevap vermiş, Çelebi daha sonra iddiaları reddederek siyasi hayatına bağımsız vekil olarak devam edeceğini açıklamıştı.

Mehmet Ali Çelebi'nin aralarında ‘Berkin Elvan’ paylaşımının da bulunduğu yaklaşık 5 bin tweet’ini silmesi üzerine Yarkadaş "Silinecek twitler var daha… Onları silene kadar ‘bağımsız’ devam eder" yorumunda bulunmuştu.