Ünlü oyuncu Hazal Kaya "Gece" rolüyle dönüyor

Hazal Kaya kod adı İmkansız dizisinde Gece adlı gizemli bir kıza hayat veriyor

Hazal Kaya, "Bizim Hikâye" dizisinin ardından evlenip anne olmuştu. Oğlu Fikret Ali'yi dünyaya getirdikten sonra önce "Benden Ne Olur?" filminde başrol oynayan güzel oyuncu daha sonra Karga Seven Pictures'ın Netflix için çektiği "Pera Palas" adlı internet dizisinde oynamıştı. Hazal Kaya şimdi de televizyon ekranına dönmeye hazırlanıyor. Dizide Kaya başrolleri Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'la paylaşıyor.

Kanal D'nin yayınlamayı çok istediği ancak son anda FOX'un aldığı Medyapım imzalı diziyi Arda Sarıgün yönetiyor. 

İsmi değişecek olan dizinin konusu kısaca şöyle; Erdem (Buğra Gülsoy) üç çocuklu (Toprak, Deniz ve Balım) bir polistir. Eşini kaybettiği için çocuklarını tek başına büyütmektedir. Bir gün çocuklarıyla sahilde balık ekmek yerken köprüden atlayan Gece adlı genç kızla karşılaşır. Erdem intihara teşebbüs eden genç kızı hastaneye kaldırır. Gece, kendine geldiğinde ise olaylar başlar. Geçmişinden kaçmak için hafızasını kaybetmiş numarası yapan Gece'nin perişan haline üzülen Erdem, onu evinde misafir eder. Erdem'in çocukları için de böylece yeni bir dönem başlar. 

Bülent Şakrak kadroda

Geçen hafta çekimleri başlayan dizide Erdem'in mesai arkadaşı Giray'a Ozan Dolunay hayat veriyor. Giray Gece'den ilk gördüğü andan itibaren etkileniyor. Dizinin kadrosunda Hazal Kaya'nın aile dostu Bülent Şakrak da yer alıyor. Şakrak merakla beklenen dizide polis Oğuz rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Oğuz eğlenceli kimliğiyle dizinin en renkli karakteri olarak öne çıkacak.

Melisa Aslı Pamuk "Cennet Koyu"nda

Türkiye'nin en iyi senaristlerinden Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı "Cennet Koyu" ekrana taşınıyor. Diziyi Saner Ayar'ın patronu olduğu O3 Medya çekecek. Star'ın masasında olan dizinin şimdilik belli olan ilk oyuncusu Melisa Aslı Pamuk....

 "Cennet Koyu" Hüma, Saba ve Neva adlı 3 kız kardeş ve anneleri Bahriye'nin hikâyesini anlatıyor. Melisa Aslı Pamuk Ege'de bir sahil kasabasında geçen dizide evin en küçük kızı Neva'yı oynayacak. Erkek şiddeti ve kadın entrikasının etkileyici bir dille ele alınacağı Cennet Koyu'nun hazırlıkları sürüyor.

Mahkum'a usta isim

MF Yapım'ın "Evlilik Hakkında Her Şey" dizisinib ardından FOX için çektiği yeni iddialı proje olan "Mahkum"un hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Volkan Kocatürk'ün yöneteceği dizi ay sonunda sete çıkıyor.

Uğraş Güneş'in kaleme aldığı dizinin ekibine Onur Tuna'nın ardından Seray Kaya ve İsmail Hacıoğlu da katılmıştı. Savcı Ağıt Bulut'un etkileyici hikâyesini anlatan "Mahkum"un kadrosuna son olarak usta oyuncu Altan Gördüm de dahil oldu. Gördüm dizide Barış karakterini canlandıracak olan İsmail Hacıoğlu'nun babasını oynayacak.

Aşk Mantık İntikam'a yeni oyuncu

No:9 Productions imzalı "Aşk, Mantık, İntikam" dizisi cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Geçen yazın en çok izlenen yazlık dizilerinin başında gelen projenin sezonun başlamasıyla beraber reyting tablosundaki yerinin ne olacağı merak konusuydu. 

Üstelik FOX diziyi cuma günü yayınlama kararı alarak "Son Yaz"ın da gününü değiştirmişti. Ancak "Aşk, Mantık, İntikam" başarı grafiğini sürdürdü.

Murat Öztürk'ün yönettiği, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal'ın uyarladığı diziye son olarak yeni bir oyuncu daha katıldı. Yusuf Akgün diziye Mert rolüyle dahil oldu. Mert'in Çağla'nın eski sevgilisi olacağı öğrenildi. 

Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve İlhan Şen'in buluştuğu dizide Yusuf Akgün 14. bölümden itibaren seyirci karşısına çıkacak.

Kırmızı Oda'da İlayda Alişan'ın partneri oldu

Binnur Kaya'nın başrolünü oynadığı Kırmızı Oda bu sezon da güçlü konuk oyuncularıyla dikkat çekiyor. Ayça Bingöl, Nihal Yalçın, Başak Daşman ve İlayda Alişan gibi ünlü isimleri buluşturan diziye yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Geçen sezon boyunca cuma akşamları "Son Yaz" dizisinde rol alan Erdem Şanlı şimdi de "Kırmızı Oda" da rol alacak. Yetenekli oyuncunun Süveyda rolüne hayat veren İlayda Alişan'ın partneri Ozan karakterini oynayacağı öğrenildi.

25 Film'den yeni proje

Geçen sezon FOX'a Kefaret, bu sezon da "Uzak Şehrin Masalı" dizisini çeken 25 Film yeni bir projeye daha çalışıyor. Çirkin adlı dizinin senaryosu usta kalem Mahinur Ergun imzası taşıyor. Star ile görüşülen dizinin cast çalışmaları yakında başlıyor. Dizide bir genç kızın dönüşüm süreci ele alınıyor. 

Bergen filmini onlar yönetecek

Farah Zeynep Abdullah ile Erdal Beşikçioğlu'nu buluşturacak olan Bergen yakında sete çıkıyor. Yüksel Aksu'nun ayrılığının ardından projenin yeni yönetmenin kim olacağı merak konusuydu. Son gelen haberlere göre filmi geçen yıllarda Malibu'da evlenen Caner Alper ile Mehmet Binay ikilisi yönetecek.

Tiyatroda buluştular

Usta oyuncular Çiçek Dilligil ile Burak Tamdoğan "Gabriel'in Düşüşü" adlı oyunda bir araya geldi. Sema Elcim'in yazdığı oyunu Ahmet Sami Özbudak yönetiyor. Koreografisine Alparslan Karaduman'ın imza attığı Oyunda ayrıca Ayşegül Tekin, Banu Çiçek, Batu Belirdi, Doğu Can ve Ersin Umut Güler oynuyor.