18 Mart'ta Başak Burcunda Dolunay Gerçekleşiyor; Burcunuzu ve Yükselen Burcunuzu Neler Bekliyor?

14-20 Mart Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

Astrolojik açıdan yine oldukça hareketli bir hafta geçireceğiz. 18 Mart Cuma günü saat 10.17’de Başak burcunun 27 derecesinde Neptün etkili bir Dolunay meydana gelecek. Dolunay’ın Başak burcunda olmasının toplumsal bazda etkileri ise, sağlık ve içinde bulunduğumuz pandemi koşullarına ilişkin yeni konuların gündeme gelmesi, hastaneler, sağlık ve hizmet sektörünü ilgilendiren konularda yaşanacak olayların yanı sıra işçiler, memurlar ve sendika kurumları gibi kuruluşların da gündemde olması söz konusu olabilir.

Ayrıca Covid19 hastalığında yeni bir varyantın ortaya çıkması da mümkün. Dolunay’ın Neptün gezegeni ile çalışıyor olması, gaz zehirlenmeleri, ilaç hassasiyetlerinin artması, salgın hastalıkların gündeme gelmesi ve yeni bir ilacın keşfi gibi durumları da ortaya çıkartacaktır.

Aynı zamanda çalışma ve günlük rutinlerin değişmesi gibi durumlar da söz konusu olabilir. Bireysel bazda ise, haritalarınızda Başak burcunun olduğu ev konularına yeni düzen getirme, o ev konularında detaylarla ilgilenme ve sonlanma enerjileri gündeminize gelebilir. Dolunay’ın Neptün ile yapmış olduğu sert açıdan dolayı, net olmayan durumların yaşanması, kafa karışıklığı, hayal kırıklığı vb. gibi durumlar söz konusu olurken, Dolunay’ın Ay Düğümleri ile olan olumlu açısından dolayı gitmemiz gereken yollarda kadersel durumların yaşanması, başka insanlardan yardım almamız da söz konusu olabilir. Dolunay anı haritasında İkizler burcunun yükselmesi ve Mars ile yapacağı olumlu etkileşim sayesinde fikirlerimizi eyleme geçirme konusunda motivasyonumuz artacaktır. Venüs’ün Uranüs gezegeni ile yapmış olduğu sert açı ise, ilişkilerde kopartıcı etkileri çalıştırırken, para piyasalarında dalgalanmalar söz konusu olabilir.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Dolunay enerjisi ile birlikte, iş hayatınız, çalışma arkadaşlarınız, günlük rutinlerinizin değişmesi ve sağlığınızı ilgilendiren konularınız ön plana çıkacaktır. Bu hafta özellikle sağlık kontrollerinizi aksatmadan yaptırmanız faydalı olacaktır. Aynı zamanda iş değişiklikleri, işinizi ilgilendiren konularda alacağınız yeni sorumluluklar gündeminizde olabilir ve iş arkadaşlarınız ile ilgili konularda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Dolunay enerjisi ile birlikte, aşk hayatınız, varsa çocuklarınızı ilgilendiren konular ön planda olacaktır. İlişkilerinizde yolunda gitmeyen sorunlarınıza çözümler gelecektir. Aynı zamanda çocuklarınız varsa onların eğitim hayatını ilgilendiren konulara enerjinizi harcayabilirsiniz. Çocuklarınızın sağlığı ile ilgili konular da gündeminizde olabilir. Bu enerji, yeni bir hobi veya spora başlamanız için de sizleri destekliyor olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Dolunay enerjisi ile birlikte, aile hayatınız, eviniz ve ebeveynlerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkacaktır. Taşınma kararı alabilir, evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz. Ailenizde var olan sorunlara odaklanarak, sorunlarınızı çözmeye çalışabilirsiniz. Aynı zamanda ebeveynlerinizin sağlık konuları gündeminizde olabilir, onlarla daha yakından ilgilenmek durumda kalabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Dolunay enerjisi ile birlikte, kardeşleriniz, yakın çevreniz, yakın akrabalarınız, yer değişimleri durumunuz ve eğitim hayatınızı ilgilendiren konularınız ön plana çıkacaktır. Kardeşlerinizin veya yakın çevrenizin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aynı zamanda varsa seyahat programlarınızda aksamalar söz konusu olabilir, yeni bir eğitime başlama veya şehir değiştirmek gibi kararlar da alabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Dolunay enerjisi ile birlikte, finansal konularınız ön planda olacaktır. Finansal konularınızın muhasebesini yapmak için oldukça uygun bir etki mevcut. Aynı zamanda enerjinizi kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için de harcayabilirsiniz. Finansal konularda riske girecek durumlardan uzak durmanız sizler için faydalı olurken, borç alma veya vermek gibi durumlardan da uzak durmalısınız.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta sizin burcunuzda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, kendinizi ilgilendiren konular ve ikili ilişkileriniz ön plana çıkacaktır. Enerjinizi, kendinizi geliştirmeniz gereken konular üzerinde yoğunlaştırabilirsiniz, fiziksel görüntünüzde değişiklikler yapmak için bu enerjiden faydalanabilirsiniz. Dolunay sizlere özellikle ikili ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerektiğini söylüyor.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Dolunay enerjisi ile birlikte, bilinçaltınız oldukça hareketlenecektir. Geçmişte kalan bir travmanızın açığa çıkmasının ardından şifalanma enerjisi de aktif bir şekilde çalışacaktır. Haberci rüyalar görebilirsiniz. Aynı zamanda sağlık ve iş konularında da dikkatli olmanız gereken durumlar söz konusu olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Dolunay enerjisi ile birlikte, sosyal çevreniz ve arkadaş gruplarınızda yaşanacak olaylar ön plana çıkabilir. Bu hafta yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilirsiniz, sosyal çevrenizden bir arkadaşınız ile bir işe veya projeye imza atabilirsiniz. Aynı zamanda özel hayatınız ve arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizi dengeye oturtmakta zorlanabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Dolunay enerjisi ile birlikte, iş ve kariyer hayatınız ön planda olacaktır. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilir, iş değişimleri yapabilir veya işinizi ilgilendiren konularda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Aynı zamanda annenizi ilgilendiren konular da gündeminizde olurken, aileniz ve kariyeriniz arasındaki dengeleri oturtmakta zorlanabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Dolunay enerjisi ile birlikte, hukuksal konularınız, eğitim hayatınız, eşinizin akrabaları ve yurt dışı bağlantılı işleriniz ön planda olacaktır. Devam eden hukuksal bir süreciniz varsa neticelenmesi söz konusu olurken, yeni bir eğitime başlama kararı alabilir ve seyahat programları yapabilirsiniz. Aynı zamanda kardeşlerinizi ve yakın çevrenizi ilgilendiren konularda net olmayan durumlar yaşayabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Dolunay enerjisi ile birlikte, miras, vergi, nafaka, kredi ve borçlar konusu ön planda olacaktır. Harcamalarınıza özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Bu süreçte beklediğiniz bir miras haberi gelebilir ve borçlarınızı düzenlemek adına kredi başvuruları yapabilirsiniz. Finansal konularda riske girmenizi gerektirecek durumlardan uzak durmanız da sizler için faydalı olacaktır.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Dolunay enerjisi ile birlikte, ikili ilişkileriniz, partnerinizi ilgilendiren konular ve ortaklı işleriniz ön planda olacaktır. İkili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde riske girmenizi gerektirecek konulardan uzak durmanız faydalı olurken, bu konularda net olmayan durumların yaşanması ve sizin ne yapacağınıza bir türlü karar verememeniz gibi durumlar da söz konusu olabilir. İkili ilişkilerinizde sorunlarınızı masaya yatırabilir ve çözüm yolları arayabilirsiniz.