17 Mart'a kadar hayal kırıklıklarına dikkat! Hangi burçlar etkilenecek?

Herkesin sağlıklı, mutlu ve güzel bir hafta geçirmesini dilerim.

16 Mart Perşembe günü Güneş, Neptün ve Merkür Balık burcunda kavuşacak ve bu kavuşuma Mars’ın zorlayıcı bir açısı dâhil olacak. Buna bağlı olarak, gün genelinde özellikle ulaşımda aksaklıklar, trafikte yaşanması olası negatif durumlar, kafa karışıklığı, iletişimde yaşanacak sorunlar ve yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Hava muhalefetinde değişimler, sis gibi olaylar ve deniz ulaşımında aksaklıklar yaşanabilir.

Gün içinde karar vermekte zorlanacağımız durumlar söz konusu olabilir. Zihnimizi toparlamakta zorlanabiliriz. Dalgınlıklar ve unutkanlıklar yaşanabilir. Hayal kırıklıkları, aldanmalar yaşanabilir. Yapacağımız anlaşmalar ve sözleşmelerde oldukça dikkatli olmamız faydalı olacaktır. Günü olumlu bir şekilde değerlendirmek için sanatsal faaliyetler içinde olabiliriz, ilham ve sezgilerimize kulak verebiliriz. Ayrıca yardımlaşma ve manevi yönde çalışmalar yapmamız da oldukça faydalı olacaktır.

17 Mart Perşembe günü ise aşkın ve paranın gezegeni olan Venüs, 11 Nisan’a kadar kalacağı ve kendi yönettiği burç olan Boğa burcuna giriş yapacak. Bu dönem içinde ilişkilerde huzur, dürüstlük, istikrar ve güven teması ön plana çıkacaktır. Kalıcı, sağlam ve uzun ilişkilerin temelleri atılabilir. Hayattan haz ve keyif aldığımız konulara yönelebiliriz. Güzelliğe ve lükse düşkünlüğümüz artabilir. İlişkilerde tensellik ön plana çıkabilir, sahiplenme duygumuz da artacağı için kıskançlık duyguları ön plana çıkabilir. Finansal açıdan da olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Kripto paralarda artışlar yaşanabilir. Gayrimenkul ve taşınmaz mülklere yatırım yapmak gibi konular gündemde olabilir. Estetik operasyonlar için de oldukça uygun zaman dilimlerinde olacağız.

Haberin Devamı

Global bazda ise, gayrimenkul fiyatları gündem içerisinde olabilir, yeme içme ve eğlence sektörünü ilgilendiren konularda gelişmeler yaşayabiliriz. Kadın haklarını ilgilendiren konularda yeni kararlar gündem içerisinde olabilir. Tüketim vergileri vebenzeri gibi durumlar gündemimize gelebilir.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Hafta ortasına doğru, uyku sorunları, kafa karışıklığı ve karar vermekte zorlanacağınız durumlar yaşayabilirsiniz. Genel olarak isteksizlik hali yaşayabilirsiniz. İletişim kurarken yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Yapacağınız anlaşma ve sözleşmeleri ilerleyen günlere ertelemeniz faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, finansal açıdan oldukça olumlu etkiler altında olacağınız bir dönem içinde olacaksınız. Finansal konularda yapacağınız girişimler olumlu sonuçlanabilir, gayrimenkul alım satımından gelirler elde edebilirsiniz. Estetik ve güzellik konularında harcamalarınız artabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Haberin Devamı

Hafta ortasına doğru, arkadaş çevreniz ile ilgili konularınız gündeminizde olabilir. Arkadaşlarınız ile aranızda yaşanması olası negatif durumlara karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Özellikle arkadaşlarınızdaki para alışverişlerine dikkat etmelisiniz. Hafta sonuna doğru Venüs’ün sizin burcunuza girmesi ile birlikte, oldukça şanslı olacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Hem ilişkiler hem de finansal açıdan olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fiziksel görüntünüzde yapacağınız değişimler için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır. 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Hafta ortasına doğru, kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda kafanızı karıştıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yapacağınız iş anlaşmalarını ve sözleşmelerini önümüzdeki günlere ertelemeniz sizler için daha faydalı olacaktır. Gerginlikler ve sağlığınızı ilgilendiren konular için de ayrıca dikkatli olmalısınız. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, bir kadının desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Özellikle kendinizi biraz dış dünyadan izole ederek yalnız kalma isteğiniz artabilir. Bilinçaltı şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki konuları gözden geçirerek bir karara varma aşamasında olabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Haberin Devamı

Hafta ortasına doğru, seyahatler ve hukuksal konularınızda kafanızı karıştıracak durumlar söz konusu olabilir. Seyahat programlarınızda aksamalar yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Aynı zamanda zihinsel gerginliklere karşı da dikkat etmelisiniz. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, oldukça sosyal olacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Arkadaşlarınız ile keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilirsiniz. Sosyal çevrenizden tanıştığınız bir partner ile ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Hafta ortasına doğru, finansal konularda kafanızı karıştıracak durumlar yaşayabilirsiniz. Finansal konularınızda riske girmenizi gerektirecek durumları ertelemeniz sizler için faydalı olacaktır. Arkadaş çevreniz ile aranızda finansal konularda bazı gerginlikler söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, kariyer hayatınızda oldukça olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş teklifleri, zam ya da terfi alma gibi durumlarınız söz konusu olabilir. Kariyer planlamanızda bir kadının desteğini daha yakından hissedebilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Hafta ortasına doğru, ikili ilişkilerinize ve ortaklı işleriniz ile ilgili konularda kafanızı karıştıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partneriniz ve kariyer hayatınız ile aranızdaki dengeleri oturtmakta zorlanabilirsiniz. Ortaklı iş ve projelere başlamak için önümüzdeki günleri beklemek sizler için faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, yurt dışı seyahat programları yapabilir, yeni eğitimlere katılabilirsiniz. Devam eden hukuksal bir süreciniz varsa sizler için olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca seyahat, sosyal medya ya da eğitim yolu ile tanıştığınız bir partner ile ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Hafta ortasına doğru, sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Özellikle zehirlenme ve bulaşıcı hastalıklara karşı dikkatli olmalısınız. İş hayatınızı ilgilendiren konularda alacağınız önemli kararları ertelemeniz sizler için faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, ortak gelirlerinizde artışlar yaşanabilir. Alacaklı olduğunuz bir borç ya da miras gibi konularınız varsa bu alanda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yatırım amaçlı kredi başvuruları yapabilir ve olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Ortaklı işlerden gelirler elde edebilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Hafta ortasına doğru, çocuklarınız ve aşk hayatınızı ilgilendiren konularda kafanızı karıştıracak durumlar yaşayabilirsiniz. Özellikle çocuklarınız için beklenmeyen harcamalar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda vermeniz gereken önemli kararlarınızı ertelemeniz sizler için faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde oldukça olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir döneme gireceksiniz. Bu dönem bekar olan Akrep burçları uzun bir ilişkiye başlama kararı alabilirler. Ayrıca ortaklı işlere imza atarak gelirlerinizi arttıracağınız bir dönem de sizler bekliyor olacaktır.

YAY VE YÜKSELEN YAY

Hafta ortasına doğru, ebeveynlerinizin sağlığını ilgilendiren konular gündeminizde olabilir. Evinizde özellikle su tesisatını ilgilendiren durumlar ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Partneriniz ile aranızda yaşanacak negatif durumlara karşı da dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, iş hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zam ya da terfi alabilirsiniz. İş arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Kazancınızı arttıracağınız işlere başlayabilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Hafta ortasına doğru, yakın çevrenizi ve kardeşlerinizi ilgilendiren konularda kafanızı karıştıracak durumlar yaşayabilirsiniz. Yapacağınız anlaşmaları önümüzdeki günlere ertelemeniz sizler için faydalı olacaktır. İletişimde yanlış anlaşılmalar, kafa karışıklığı ve dalgınlıklar yaşayabilirsiniz. Trafikte özellikle dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Seyahat programlarınızda aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, aşk hayatınız açısından oldukça olumlu gelişmeler yaşanabilir. Uzun ve kalıcı bir ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz. Ayrıca çocuk sahibi olmak isteyen Oğlak burçlarını da gökyüzü oldukça destekliyor olacaktır.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Hafta ortasına doğru, finansal konularda kafanızı karıştıracak durumlar yaşayabilirsiniz. Finansal kayıplara karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Borsa ya da kripto paralar ile ilgili konularda negatif durumlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, aileniz ile daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizin dekorasyonu ile uğraşabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımlarından gelirler elde edebilirsiniz. Ailenizin desteğini daha yakından hissedeceğiniz bir dönem sizleri bekliyor olacaktır.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Hafta ortasına doğru, dalgınlıklar ve unutkanlıklar yaşayabilirsiniz. Zihinsel gerginliklere karşı dikkatli olmanız sizler için faydalı olacaktır. Aileniz ile aranızda gerginlikler yaşanabilir, ebeveynlerinizin sağlık durumları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, kardeşlerinizin ve yakın çevrenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Seyahat programları yapabilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Aynı zamanda size finansal getirisi olacak projelere imza atabilirsiniz.