"“CHP’li başkandan bilgi aldım” diyerek Fuat Uğur kulis bilgisini paylaştı! “O ismin adaylığı için start verdik!”

tv100'ün ses getiren programı Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair'de Fuat Uğur, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili "Bu turnede Sayın İmamoğlu’nun yanındaki CHP’li belediye başkanlarından birinden aldığım bilgi “Artık Ekrem İmamoğlu’nun adaylığı için start verdik” diyor." kulis bilgisini paylaştı.

tv100.com yazarları Fuat Uğur, Latif Şimşek, Gazete Pencere Yazarı Necdet Saraç, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Zeki Üçok, Hukukçu Avukat Gökhan Ağdemir; Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kardeş belediyelerle hayata geçirilen projelerin açılışlarına katılmak üzere 15 şehri kapsayan bir Anadolu turuna çıkması programda masaya yatırıldı. 

Uğur "Kemal Kılıçdaroğlu olaya geniş spektrumla bakıyor. Oy oranı düşük partiler için İYİ Parti’den kontenjan istemiyor. CHP’nin alması muhtemel oy oranın üzerine hesaplayarak 60’a varan kontenjan ayırmayı planlıyor. Akşener de bu fotoğrafta kendisini ayrı bir yere oturtmaya çalışıyor. Elindeki en önemli koz Ekrem İmamoğlu, çünkü Mansur Yavaş kendisini geri çekti. Bu turnede Sayın İmamoğlu’nun yanındaki CHP’li belediye başkanlarından birinden aldığım bilgi “Artık Ekrem İmamoğlu’nun adaylığı için start verdik” diyor." ifadelerini kullandı.