CHP’nin vizyon toplantısına Şaban Sevinç’ten eleştiri: CHP’nin kendi kadrolarını refüze eden bir toplantı, ben yanlış ve eksik buldum!

tv100'ün ses getiren Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programında Şaban Sevinç, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) vizyon belgesini açıkladığı toplantıyla ilgili " CHP kadrosu oturuyor, yıldızlaşmış Belediye Başkanları oturmuş sırayla, ABD’den bağlanmış Jeremy Rifkin’i dinliyorlar. Ben bunu yanlış bulurum dolayısıyla ben eksik buldum. CHP’nin kendi kadrolarını biraz refüze eden bir toplantı olarak gördüm." dedi.

tv100.com Yazarı Latif Şimşek, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, CHP Parti Okulu Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı ve Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç; Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen 'İkinci Yüzyıla Çağrı' toplantısını programda masaya yatırıldı. 

"Eksik buldum"
Toplantıda konuşan Jeremy Rifkin ve Daron Acemoğlu'yle ilgili Sevinç "CHP kadrosu oturuyor, yıldızlaşmış, kamuoyunda popülariteleri tavan yapmış Belediye Başkanları oturmuş sırayla, ABD’den bağlanmış bir hafta önce Kemal Bey’e danışmanlık hizmeti vermeye başlamış Jeremy Rifkin’i dinliyorlar. Keza Daron Acemoğlu da. Ben bunu yanlış bulurum dolayısıyla ben eksik buldum. Rifkin ve Acemoğlu İstanbul’a gelme zahmetinde bulunsaydı Lütfi Kırdar Salonu’nda çıkıp ceketlerini ilikleselerdi, baş selamı verselerdi kürsüye geçerek, canlı sunum yapsalardı bu hata telafi edilebilirdi. Bu açılardan ben eksik buldum. CHP’nin kendi kadrolarını biraz refüze eden bir toplantı olarak gördüm. Ben olsam CHP kimliğini daha önce çıkarırdım." dedi.