Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu’ndan sosyal konut projesine destek: Alkışlıyorum!

tv100'de ekrana gelen Cengiz ile Ahtapot programında Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesiyle ilgili görüşlerini aktardı. Semercioğlu'nun "Vergilerimizin bu tür doğru projelere harcanmasına sonuna kadar yanındayım" sözlerine Özkök "Gönülden destekliyorum, alkışlıyorum" diyerek yanıt verdi.

Haftanın öne çıkan önemli olaylarından sanat, siyaset ve magazin dünyasının hiç konuşulmayanları, en çok merak edilenleri Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök'ün sunumuyla Cengiz ile Ahtapot'ta konuşuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde programda masaya yatırıldı.

 "Gönülden destekliyorum, alkışlıyorum"
Özkök “Benim görüşüm eğer gerçekten ihtiyacı olan halka gidecekse, bunu sağlayabilirlerse bence çok güzel bir şey.” sözleri üzerine Semercioğlu “Vergilerimizin bu tür doğru projelere harcanmasına sonuna kadar yanındayım.” diye konuştu. Özkök "Bizim vergilerimizle bunlar yapılsın. Benim buna hiç itirazım yok. Gönülden destekliyorum, alkışlıyorum.” ifadelerini kullandıç