Gökhan Ağdemir: Rahatsız ediyoruz ki doğru yoldayız!

tv100'de ilgiyle izlenen Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım programında Gökhan Ağdemir, ABD'nin TUSİAD'a gönderdiği mektuba ilişkin "Ne kadar güçlenmemiz olduysa Amerika veya başkalarını rahatsız ediyoruz ki doğru yoldayız." dedi.

CHP 23. Dönem Milletvekili Çetin Soysal, Akademisyen - Yazar Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, Hukukçu - Siyaset Bilimci Av. Gökhan Ağdemir, Gazete Pencere Yazarı Necdet Saraç; Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

ABD Hazine Bakan Yardımcısı Wally Adeyemo’nun TÜSİAD’a gönderdiği yaptırım mektubuna ilişkin Ağdemir "Türkiye, Ukrayna ve Rusya savaşında arabuluculuk rolünü üstlenmeye başladığında ABD bundan rahatsız oldu. Bu beni mutlu etti. Ne kadar güçlenmemiz olduysa Amerika veya başkalarını rahatsız ediyoruz ki doğru yoldayız. Amerika istiyor ki Türkiye bana tâbi olsun. Yunanistan’ı silahlandırarak Türkiye’yi tehdit açma aşamasına geldi. ABD, seçmeni, muhalefeti, iş adamlarını konsolide etme çabasında." ifadelerini kullandı.