Montella, Milli Takım’da başarılı olur mu?

Sevgili okurlar, A Milli Futbol Takımı’nın teknik direktörlük görevinde bulunan Alman Stefan Kuntz ile yollar ayrıldı. Günlerce herkes Milli Takım’ın başına geçecek yerli Fatih Terim, Abdullah Avcı, Sergen Yalçın ve Aykut Kocaman’dan birinin yeni teknik adam olmasını bekliyordu. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yaptığı açıklamayla son olarak Adana Demirspor’u çalıştıran İtalyan Vincenzo Montella’nın Milli Takım’ın yeni teknik direktörü olduğunu açıkladı.

MONTELLA İYİ BİR SEÇİM

İtalyan futbol adamı kariyerinde Roma, daha sonra Catania, Fiorentina, Sampdoria, Milan ve Sevilla ve son olarak Adana Demirspor’u çalıştırdı. Kariyerine ve Adana Demirspor ile yaptıklarına baktığımız zaman Montella’nın iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum. İtalyan teknik adamın, taraftarların istediği göze hoş gelen ve tempolu bir futbol oynatacağını, gerçekten Milli Takım’ı hak eden isimleri kadroya çağıracağına inanıyorum.

Umarım, A Milli Futbol Takımı artık tartışma yaratan olayların yerine, başarısıyla konuşulur. Montella, Hırvatistan, Letonya ve Galler maçlarında istenilen sonuçları elde ederse Milli Takım’a olan bağlılığın yeniden kat be kat artacağını düşünüyorum.

SIRA BİZİM ÇOCUKLARDA 

Bir parantezi de bizim çocuklara açmak gerekiyor. Kuntz gitti, artık sizi kısıtlayan bir hoca yerine saygı duymanız gereken bir isim geldi. Artık sizler de sorumluluk alıp istenen futbolu oynarsınız.