12 Ağustos Cuma gününe dikkat! Astrolog Aycan Balan uyardı: Beklenmedik olaylar gelişebilir!

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim. 12 Ağustos Cuma günü, Kova burcunun 19 derecesinde bir Dolunay meydana gelecek. Satürn etkili bir Dolunay olması sebebi ile sorumlulukların çok fazla artacağı bir süreç içerisine girmiş olacağız. Dolunay haritasında gezegenlerin çoğunluğunun ufkun üzerine yerleşmesi ve Dolunay’ın Kova burcunda gerçekleşiyor olması toplumsal olayların yaşanacağını anlatıyor. Astrolojide Kova burcu teknoloji ile ilgili olayları, özgürlükleri, kurallara karşı gelmek ve isyanları anlattığından dolayı global bazda, dünya genelinde isyanlar, halk ayaklanmaları, bireysel özgürlüklerin ön plana çıkması ve teknoloji ile ilgili konuların gündemde olabileceğini anlatıyor. Dünya liderlerinin alacağı kararlar ve bunun doğrultusunda halkın bu kurallara karşı gelmesi gibi durumlar yaşanabilir.

İlişkiler ve kariyer konuları gündemimizde olacak
Uranüs’ün Dolunay derecesine yapacağı sert açı da ani ve beklenmedik olayların gelişebileceğini gösteriyor. İsyanlar, toplumun otoriteye karşı gelmesi, hayvan ve insan hakları için verilecek mücadeleler yaşanabilir. Havacılık sektörü ile ilgili konularda yeni gelişmeler olması, yeni icatların bulunması, uzay ve bilim alanında yapılacak yeni keşifler söz konusu olabilir. Bireysel anlamda ise, ilişkiler ve kariyer konuları gündemimizde olacaktır. Özellikle yolunda gitmeyen ilişkileri kopartıcı etkileri çalıştıracak olan bu Dolunay enerjisinde bireysel özgürlüklerimiz çok daha ön plana çıkacaktır. Duygusal olarak özgürleşme ihtiyacımız artarken, hayat planlarımızda değişiklikler yapma motivasyonumuz da artacaktır.

Aslan burcuna geçiş yapacak
12 Ağustos Cuma günü, aşkın, sevginin ve paranın gezegeni olan Venüs, 5 Eylül’e kadar kalacağı Aslan burcuna geçiş yapacak. Venüs’ün Aslan burcundaki seyri boyunca ilişkilerde sevgiyi gösterme ve alma şeklimiz değişecektir. Sevgimizi, aşkımızı cömertçe göstermekten çekinmeyeceğimiz bir dönem içerisine girmiş olacağız. Özellikle ateş elementinde (Koç-Aslan-Yay) gezegen yerleşimi olanlar için hem finansal hem de ilişkiler açısından oldukça güzel bir dönem bekliyor olacaktır. Hayatın keyifli yanlarını görerek mutlu olduğumuz şeyleri yapma ihtiyacımız artarken, abartılı davranışlar ve kibirden uzak durmamız gerekecektir. Global bazda ise, altın fiyatları artışa geçebilir, sanatçılar ve eğlence sektörünü ilgilendiren konular gündem de olabilir.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, sosyal çevreniz ve arkadaş gruplarınız ile olan ilişkileriniz gündeminizde olabilir. Yeni sosyal grupların içerisine dahil olabilir, hayatınızdan bir arkadaşınızı çıkartabilirsiniz. Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, aşk hayatınız oldukça hareketlenecektir. Bekar olanlar yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Aynı zamanda arkadaş çevreniz ve aşk hayatınız aranızdaki dengeleri oturtmakta biraz zorlanabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, kariyer hayatınız ön planda olacaktır. Kariyer planlamanızda değişimler yapma ihtiyacınız artabilir. Yeni iş teklifleri alabilir, kendi işinizi kurmak için harekete geçebilirsiniz. Otorite figürleri ile yaşanması olası gerginliklere dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, eviniz veya aileniz için para harcayabilirsiniz. Evinizi yeniden dekore etmek isteyebilir, gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, yurt dışı bağlantılı işlere başlama kararı alabilirsiniz. Devam eden hukuksal bir süreciniz varsa bu konuda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitimler ve seyahatler de gündeminizde olabilir. Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, yakın çevrenizin ve kardeşlerinizin desteğini alacağınız bir dönem olacaktır. Tatil ve seyahat programları yapabilir, eğitimlere para harcayabilirsiniz. Aynı zamanda yeni anlaşma ve projelere imza atarak gelirlerinizi arttırabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, ortak kazanımlar, vergi, borçlar, miras ve krediler gündeminize gelebilir. Yatırım amaçlı kredi başvuruları yapabilir, beklediğiniz miras veya alacaklı olduğunuz bir borç konusu varsa bu konuda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, gelirlerinizde artışlar yaşayabilirsiniz ve kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilirsiniz. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, ilişkileriniz ve ortaklı işlerinizde tamamlanma enerjisi hakim olacaktır. Yolunda gitmeyen sorunlu ilişkilerinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Özgürleşme ihtiyacınızın artacağı bu dönemde yapacağınız her türlü girişim sizler için olumlu sonuçlar getirecektir. Venüs’ün sizin burcunuza girmesi ile birlikte, şanslı olduğunuz bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Aynı zamanda fiziksel görüntünüzde yapmak istediğiniz değişimler için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, iş hayatınız ve sağlığınızı ilgilendiren konular gündeminizde olacaktır. İşinizi ilgilendiren konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Yeni sorumluluklar üstlenirken sağlığınız ile ilgili konulara da dikkat etmelisiniz. Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, ilişkiler ve finansal konularınızda kendinizi izole etme ihtiyacınız artacaktır. Bu dönem, bu konular üzerinde yapılması gerekenlere yoğunlaşarak, planlı bir şekilde ilerlemeniz faydalı olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, aşk hayatınız gündeme gelecektir. Aşk hayatınızda bir tamamlanma enerjisi yaşayabilirsiniz. İlişkinizi daha ciddiye taşıyabilir ve bu konuda sorumluluklar alabilirsiniz. Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, oldukça sosyal olacağınız bir döneme gireceksiniz. Yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilir ve sosyal çevrenizden bir partner ile ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, eviniz ve aile yaşantınızı ilgilendiren konular gündeminizde olacaktır. Taşınma kararı alabilir, evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilir veya ebeveynlerinizin sağlık durumları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, kariyer hayatınızda parladığınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Bu konuda oldukça güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda kariyer planlamanızda bir kadının desteğini alabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkileriniz gündeminizde olacaktır. Taşınma veya şehir değişikliği yapmak gibi kararlar alabilirsiniz. Yeni iş ve projelere başlamak için harekete geçebilirsiniz. Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, yurt dışı bağlantılı işlerinizde ve hukuksal konularınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal medyada tanınırlığınız artabilir. Aynı zamanda seyahat ve eğitimlere para harcayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, finansal konularınız gündeminizde olacaktır. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız artarken, kariyerinizden kazandığınız gelirlerde de artışlar yaşanabilir. Venüs’ün Aslan burcunda girmesi ile birlikte, ortak kazanımlarınızda artışlar yaşayabilirsiniz. Miras veya alacaklı olduğunuz bir borç varsa bu konuda gelişmeler olabilir. Ortaklı işlere başlayarak, gelirlerinizi arttırabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta sizin burcunuzda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, hayat planlamalarınızda değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Bu değişimler, kariyer, iş, ilişkiler ve ailenizi ilgilendiren konular üzerine olabilir. İlişkiler açısından olumlu gelişmeler yaşarken, kariyeriniz konusunda dikkatli olmanız gereken durumlar yaşanabilir. Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, yeni bir ilişkiye veya ortaklı işe başlayabilirsiniz. Aynı zamanda, bu dönem partnerinizden destek alabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Kova burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, bilinçaltınıza attığınız konular gündeminizde olacaktır. Uzun zamandır planlamasını yapıp harekete geçmediğiniz konular üzerine yoğunlaşarak, bunları eylem planına dökme kararı alabilirsiniz. Venüs’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, iş hayatınızda oldukça güzel gelişmeler yaşayacağınız bir dönem sizler bekliyor olacaktır. Yeni iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Aynı zamanda kariyerden elde ettiğiniz gelirlerde artışlar yaşayabilirsiniz.