2 Mart Balık Yeni ayı! Hangi burcun yıldızı parlayacak

28 Şubat - 6 Mart Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

2 Mart Salı günü Balık burcunun 12 derecesinde Jüpiter etkili bir Yeni Ay meydana gelecek. Oldukça güzel etkilere sahip olan bu Yeni Ay enerjisi ile birlikte, özellikle sağlık konularını ve içinde bulunduğumuz pandemi koşullarını ilgilendiren olumlu gelişmelerin yaşanması söz konusu olacaktır. Bu Yeni Ay ile birlikte, sağlık alanı ve çalışma koşullarını ilgilendiren konularda yeni ve olumlu kararlar alınması, yeni bir ilacın keşfedilmesi, maske zorunluluğunun kalkması, çalışma hayatı ve emeklilik koşullarına yeni düzenlemelerin getirilmesi gibi durumlar da ortaya çıkabilir.

Aynı zamanda eğitim, öğrenim konularında devletin alacağı yeni kararlar olabilir. Emlak piyasaları, konut kredileri ve faizlerin düşürülmesi gibi konular da gündem içerisinde olabilir. Bireysel bazda ise, özellikle doğum haritalarınızda Akrep, Yengeç ve Balık burcu yerleşimleriniz varsa bu Yeni Ay sizleri oldukça olumlu etkileyecektir. Yeni Ay’lar bir şeylerin başlangıcını yapmak için güzel zamanlardır ve bu enerjinin de desteğini alarak hayatınızda hayalini kurduğunuz konular için eyleme geçebilirsiniz. Haricen, hayatınızda iyileştirmek istediğiniz konular üzerine yoğunlaşabilir, şifa çalışmaları yapabilir, kurtulmak istediğiniz bir bağımlılığınız varsa bunun için harekete geçebilirsiniz. İkili ilişkiler açısından da oldukça olumlu etkilere sahip olan bu Yeni Ay, bekar olanlar için gerçek aşkı bulma enerjisini çalıştırırken, ilişkileri devam edenler için de güzel sürpriz gelişmeleri de beraberinde getirecektir. Dikkat etmemiz gereken konular ise abartılı ve fanatizme düşecek davranışlardan kaçınmak, kontrolsüz güç ve eylemlerden uzak durmak olacaktır.

Koç ve Yükselen Koç: Balık burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, ruhsallığınızın ve maneviyat kanalınızın çok yükseleceği bir dönem olacaktır. Bilinçaltınıza attığınız konularınız veya korkularınız ile yüzleşerek bu durumları şifalandırabilirsiniz. Aynı zamanda terapilere başlayabilirsiniz, haberci rüyalar görebilir veya kaybettiğiniz bir eşyayı bulabilirsiniz. Tarafınıza yapılmış olan bir haksızlık durumu varsa bu konuda ilahi adalet çalışacaktır. Yaratım gücü ve hayal ettiklerinizi hayata geçirme potansiyelinizin oldukça yüksek olduğu bir hafta sizleri bekliyor.

Boğa ve Yükselen Boğa: Balık burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz oldukça güçlenecektir. Yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilir, sosyal çevrenizden birileri ile yeni işlere imza atabilir, sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz konuları harekete geçirmek için gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır. Aynı zamanda Yeni Ay sizlere sosyal çevrenizden bir partner ile birlikte yeni bir ilişki başlangıcını da beraberinde getirebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Balık burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, kariyer hayatınızda kendinize koyduğunuz hedefleri gerçekleştirme ve hayalini kurduğunuz projeleri başlatma motivasyonunuz için ihtiyacınız olan destek gelecektir. Bu dönem yaptığınız işler ile adınızdan söz ettirebilirsiniz. Kariyer hedefinizde size destek olacak olan insanlar karşınıza çıkabilir. Aynı zamanda statü değişimi gibi konular da gündeminizde olacaktır. Aktif bir iş hayatı olmayanlar için ise, yeni bir işe başlamak veya kendi işinizi kurmak gibi güzel gelişmeler yaşanacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Balık burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, eğitim hayatınız, hukuksal konularınız, yurt dışı bağlantılı işleriniz ve akademik konularda başarı size gelecektir. Devam eden hukuksal bir süreciniz varsa sizin faydanıza olacak şekilde süreç sonuçlanabilir. Aynı zamanda seyahat programları yapabilir, yeni bir eğitime başlayabilir ve kendinize yeni bir sosyal medya hesabı açabilirsiniz veya işinizi ilgilendiren konular ile ilgili internet, tv vb. üzerinden reklamlar verebilirsiniz. Bu dönem seyahat, eğitim veya sosyal medya aracılığıyla tanışacağınız bir partneri de hayatınıza dahil edebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Balık burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, finansal konularınızda güzel ve sürpriz gelişmeler sizleri bekliyor olacaktır. Ortak kazanımlarınızda artışlar söz konusu olurken, beklediğiniz bir miras veya alacaklı olduğunuz bir para varsa bu konu sizin faydanıza olacak şekilde çözümlenebilir. Aynı zamanda borçlarınızın düzenlenmesi veya yatırım amaçlı kredi başvurularınız da olumlu bir şekilde sonuçlanacaktır. Algılarınızın çok açık olacağı bu Yeni Ay enerjisinde ne düşünürseniz onu hayatınıza çekebilme potansiyeliniz de oldukça yüksek olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak: Balık burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, ikili ilişkilerinizde oldukça güzel ve sürpriz gelişmeler sizleri bekliyor olacaktır. Bekar olanlar, sürpriz bir evlilik teklifi alabilirler; ilişkileri devam edenler ise partnerinin hayatlarını ilgilendiren konularda güzel gelişmeler yaşayabilirler. Aynı zamanda Yeni Ay ile birlikte, ortaklı bir işe veya bir projeye imza atabilir, ticaret hayatında başarıyı elde edebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Balık burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, iş hayatınız, iş arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz ve sağlığınızı ilgilendiren konularda iyicil etkiler çalışacaktır. Bir sağlık sorununuz varsa bu enerjide şifalanabilirsiniz. İş hayatınız ile ilgili yeni sorumluklar alma, terfi etme veya zam alma gibi durumlar söz konusu olurken, iş arkadaşlarınızın desteğini de daha yakından hissedebilirsiniz. Aynı zamanda Yeni Ay ile birlikte, bir evcil hayvanı sahiplenebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Balık burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, aşk hayatınız, varsa çocuklarınızı ilgilendiren konular, borsa, yatırım ve yaratıcı hobiler konusunda olumlu etkiler altında olacaksınız. Özellikle bekar olan Akrep burçları bu enerji ile birlikte aşkı bulabilirler, hayatlarında bir partner olanlar ise ilişkilerini daha ciddi bir boyuta taşıyabilirler. Çocuk sahibi olmak isteyenler varsa da bu Yeni Ay enerjisinde oldukça destekleniyor olacaklardır. Aynı zamanda borsa vb. konularda da güzel etkiler altındasınız.

Yay ve Yükselen Yay: Balık burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, aile hayatınız ve ev yaşantınızı ilgilendiren konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Bu dönem taşınma kararı alabilir, evinizi yeniden dekore ettirebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı yapabilir veya miras gibi konularınız gündeminizde olabilir. Ailevi konularınızın daha fazla önem kazandığı bu enerji ile birlikte, aile içi ilişkileriniz kuvvetlenirken, ailenizin desteğini de daha yakından hissedebilirsiniz veya ailenize yeni bir üye katılabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Balık burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, hayalini kurduğunuz konuları hayata geçirip bu konular ile ilgili yeni anlaşma ve projelere imza atabilirsiniz. Aynı zamanda yeni eğitimlere başlayabilir, seyahat edebilir, yazma çizme alanlarında adınızı duyurabilirsiniz. Kardeşlerinizin ve yakın çevrenizin desteğini daha yakından hissedeceğiniz bu enerji ile birlikte, çevre değişimi ve taşınma gibi konularınız da gündem içerisinde olabilir.

Kova ve Yükselen Kova: Balık burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, finansal konularınız ön plana çıkacaktır. Mali durumunuzda bir rahatlamanın, genişlemenin olması sayesinde kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilirsiniz ve kariyerinizden kazandığınız paranızda artışlar söz konusu olabilir. Yatırım amaçlı taşınmaz mülk alım satımı yapabilirsiniz. Aynı zamanda olmayı düşündüğünüz bir estetik operasyon varsa bu Yeni Ay enerjisinden faydalanabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Sizin burcunuzda meydana gelecek olan bu Yeni Ay enerjisi ile birlikte, hayatınızda yapmak ve gerçekleştirmek istediğiniz hedefleriniz için gökyüzü sizleri fazlasıyla destekliyor olacaktır. Oldukça şanslı etkiler altında olacağınız bu Yeni Ay enerjisi, sizlere hem kendinizi ilgilendiren konularda hem de ikili ilişkileriniz açısından güzel etkileri de beraberinde getirecektir. Aynı zamanda fiziksel görüntünüzde değişimler yapmak için de uygun etkiler altında olacaksınız.