24-30 Ocak Haftasında Gökyüzü Enerjisi Burçlar İçin Neler Söylüyor?

24-30 Ocak Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

Haftaya savaşın ve iradenin gezegeni olan Mars‘ın Oğlak burcuna geçişi ile başlayacağız. 24 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcuna geçecek olan Mars, 6 Mart 2022’ye kadar bu burçta kalacak. Mars Oğlak burcunda yücelimde olacağından dolayı daha olumlu etkiler verebilecektir. Bu süreç içerisinde, enerjimizi kariyer hedeflerimize yönelteceğiz. Eylemlerimizi hayata geçirirken daha disiplinli ve planlı hareket edeceğiz. Sabırlı ve hedef odaklı eylem planları yaparak, hayata geçirmek istediğimiz hedeflerimizi daha sağlam yapılar üzerine inşa edebileceğiz. Zorluklar karşısında daha dirençli olacağız. Bu süreci hedeflerimizi planlayarak, hayata geçirmeye odaklı olursak başarı kaçınılmaz olacaktır.

26 Ocak Çarşamba günü Retro hareketine devam eden Merkür Oğlak burcuna geçecek. 15 Şubat’a kadar bu burçta kalacak olan Merkür, düşüncelerimizde ve iletişim kurma şeklimizde bizleri daha ciddi ve ağır enerjiler altına alacaktır. Bu süreç içerisinde daha ciddi konular üzerine yoğunlaşacağız ve sorunlarımıza kalıcı çözümler bulma odaklı olacağız. Aynı zamanda, negatif düşünmemeye ve aşırı kontrolcü olmamaya da özen göstermemiz faydalı olacaktır.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Mars’ın Oğlak burcuna girmesi ile birlikte, enerjinizin çoğunluğunu kariyer hedeflerinize yöneltebilirsiniz. Bu süreç içerisinde, kariyerinizde daha çok sorumluluk alabilir, yeni iş ve projeler için eyleme geçebilirsiniz. Hafta ortasına doğru Merkür‘ün de Oğlak burcunda geri hareket etmesi ile birlikte, kariyer hayatınız ile ilgili konularda bir takım aksaklıklar olabilir veya geçmişten gelen sorunları önünüze çıkartabilir. Kariyerinizi ilgilendiren konularda Şubat başına kadar önemli kararlar almamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Mars’ın Oğlak burcuna girmesi ile birlikte, olumlu enerjiler altında olacaksınız. Bu süreç içerisinde, enerjinizi yurt dışı bağlantılı işlerinize, eğitiminize veya hukuksal konularınıza yönlendirebilirsiniz. Hafta ortasında Merkür’ün de Oğlak burcunda geri hareket etmesi ile birlikte, bu konularda alacağınız önemli kararları eyleme geçirmek için şubat ayının ilk haftasını beklemeniz daha doğru olacaktır. Ayrıca, özellikle internet ve sosyal medyadan gelebilecek olumsuz durumlara karşı da dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Mars’ın Oğlak burcuna girmesi ile birlikte, enerjinizin çoğunluğunu ortak kazanımlar, miras, nafaka, vergi, kredi ve borçlar konularına harcayabilirsiniz. Bu dönem bu konularda harekete geçebilir, finansal konularınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Hafta ortasında Merkür’ün de Oğlak burcunda geri hareket etmesi ile birlikte, bu süreci bu konuların planlamasını yaparak geçirmeniz sizler için daha faydalı olacaktır. Ayrıca beklediğiniz miras ya da alacaklı olduğunuz bir borç konusu varsa, o konuda da birtakım gelişmelerin olması söz konusu olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Mars’ın Oğlak burcuna girmesi ile birlikte, enerjiniz ikili ilişkileriniz ve ortaklı işlerinize yönelecektir. Bu dönem ikili ilişkilerinizde güç mücadelelerine ve gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmanız faydalı olacaktır. Partnerinizi ilgilendiren konularda birtakım gelişmelerin yaşanması söz konusu olabilir. Hafta ortasında Merkür’ün Oğlak burcunda geri hareket etmesi ile birlikte, sürecinizi ikili ilişkilerinizdeki sorunları masaya yatırarak değerlendirmeniz daha sağlıklı olacaktır. Bu dönem içerisinde aldığınız kararları eyleme geçirmek için şubat ayının ilk haftasını beklemeniz daha doğru olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Mars’ın Oğlak burcuna girmesi ile birlikte, günlük rutinleriniz hız kazanacaktır. Enerjiniz çoğunlukla günlük hayatınızı düzenlemeye, iş hayatınız ve iş arkadaşlarınızı ilgilendiren konular üzerinde yoğunlaşacaktır. Bu süreçte iş yükünüz artarken, sağlık konularınız da gündeme gelebilir. Hafta ortasında Merkür’ün Oğlak burcunda geri hareket etmesi ile birlikte, sağlık kontrollerinizi ihmal etmeden yaptırmanız sizler için oldukça faydalı olacaktır. Diş, kemik ağrıları ve cilt döküntüleri yaşayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Mars’ın Oğlak burcuna girmesi ile birlikte, oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız. Bu süreçte özellikle spora veya yeni bir hobiye başlamak için gökyüzü sizleri oldukça destekliyor olacaktır. Ayrıca, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren konular üzerine enerjinizi harcayabilirsiniz. Hafta ortasında Merkür’ün Oğlak burcunda geri hareket etmesi ile birlikte, aşk hayatınız ile ilgili konularda önemli kararlar almamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Mars’ın Oğlak burcuna girmesi ile birlikte, enerjiniz daha çok aileniz ve ev yaşantınıza kanalize olacaktır. Bu dönem evinizde daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz, özellikle hafta ortasında Merkür’ün Oğlak burcunda geri hareket etmesi ile, aile içi iletişiminizde yanlış anlaşılmalar sonucu oluşabilecek negatif durumlara karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Bu dönem, evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilir, taşınma kararı alabilir veya gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Mars’ın Oğlak burcuna girmesi ve hafta ortasında Merkür’ün Oğlak burcunda geri hareket etmesi ile özellikle yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Sert söylemlerden uzak durmanız faydalı olacaktır. Bu dönem içerisinde, seyahat programları yapabilir ve yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Yeni iş ve projelere imza atmak için şubat ayının ilk haftasını beklemeniz daha sağlıklı olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Mars’ın Oğlak burcuna girmesi ile birlikte, enerjinizi finansal konularınıza yöneltebilirsiniz. Bu süreç içerisinde kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için eyleme geçebilirsiniz ve kariyerden kazandığınız gelirlerde artışlar söz konusu olabilir. Kendinizi bedensel olarak çok yormamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Hafta ortasında Merkür’ün Oğlak burcunda geri hareket etmesi ile birlikte, beklemediğiniz bir finansal harcama söz konusu olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Mars’ın Oğlak burcuna girmesi ve hafta ortasında Merkür’ün Oğlak burcunda geri hareket etmesi ile birlikte, oldukça hareketli bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Enerjinizi daha çok kendinize yöneltirken, kariyer, aile ve ikili ilişkileriniz ile ilgili konularda aksiyon alma yönünde motivasyonunuz da artacaktır. Merkür’ün sizin burcunuzda geri harekette olması ile, yanlış anlaşılmalara karşı çok açık olduğunuz bir dönemde olduğunuz için, ikili iletişimlerinizde dikkatli olmanız faydalı olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Mars’ın Oğlak burcuna girmesi ile birlikte, kendinizi biraz hassas ve yorgun hissedebilirsiniz. Enerjiniz daha çok kendi içinize doğru akarken, bilinçaltınıza attığınız konularla ilgili bir mücadele enerjisi içinde olabilirsiniz. Hafta ortasında Merkür’ün Oğlak burcunda geri hareket etmesi ile birlikte, süreci daha çok kendi bilinçaltınıza attığınız sorunları masaya yatırarak ve kalıcı çözümler bulmaya odaklanarak geçirmeniz daha sağlıklı olacaktır. Uykusuzluk ve sağlık sorunlarına karşı da dikkatli olmanız faydalı olacaktır.