Bu hafta Aslan burcundaki Dolunay'a dikkat: Hangi burçların şansı dönecek?

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

5 Şubat Pazar günü Aslan burcunun 16 derecesinde bir Dolunay meydana gelecek. Aslan burcunun doğası gereği kendimizi ortaya koymak isteyeceğimiz, yaratıcılıklarımızın artacağı, fikir ve projelerimizi hayata geçirmek isteyeceğimiz, cesaretle hayatımızın merkezine kendimizi alacağımız bir Dolunay enerjisi altında olacağız.

An haritasında Başak burcunun yükseliyor olması ve Neptün gezegeni ile yapacağı karşıt açıdan dolayı kafa karışıklığı yaşamaya açık olabiliriz. Fikir, proje veya kendimizi ortaya koyarken hangi yolu izlememiz gerektiği konusunda kararsız kalabiliriz ya da bize her şey belirsizmiş gibi gelebilir. Bu duygularda olursak, Aslan burcu kalbi anlattığı için yapmamız gereken şey yüreğimizin sesini dinlemek olacaktır. Dolunay derecesine Chiron asteroidinin yaptığı olumlu açı ile daha önce kendimizi ortaya koymaktan çekindiğimiz, sağlıklı bir benlik ortaya koymakta zorlandığımız her türlü konuyu iyileştirmek için bize fırsatlarını sunacaktır. Kendimizi ifade etme yolundaki motivasyonumuz artacaktır.

Dolunay derecesine Uranüs’ün yapmış olduğu sert açı değişim rüzgarlarını da beraberinde getirecektir. Kendimizde yapmak istediğimiz her türlü değişimleri yapmak için bu Dolunay enerjisinden faydalanabiliriz. Dolunay’ın enerjisinden en olumlu yönde faydalanacak burçlar ise Ateş grubu (Koç-Aslan-Yay) burçları olacaktır.

Global bazda ise, sanat camiasını ilgilendiren konuların gündemde olması, tanınmış bir kişinin adının skandala karışması, eğlence merkezlerini ilgilendiren durumların yaşanması, otorite figürleri ve liderlerin alacağı kararların konuşulması ve ufak çaplı yer sarsıntıları gündeme gelebilir. Sağlık açısından kalp krizleri, sırt ağrıları ve ateşli hastalıklara dikkat etmek faydalı olacaktır.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, yaratıcı enerjiniz oldukça artacaktır. Kedinizi yaratıcı planlarınız ile ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Bu dönem yeni bir hobiye veya spora başlayabilir, borsa, gayrimenkul veya kripto paralardan gelirler elde edebilirsiniz. Hobinizi mesleğe çevirmek için harekete geçebilirsiniz. Ayrıca bekar olan Koç burçları yeni bir aşka yelken açabilir, ilişkisi devam eden Koç burçları ise bu dönem partnerinden yana şanslı olacaklardır. Çocuk sahibi olmak isteyen Koç burçlarını ise gökyüzü oldukça destekliyor olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, eviniz ve aile yaşantınız ile ilgili konular gündeminiz olacaktır. Ebeveynlerinizi ilgilendiren konular ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ailenize yeni bir üye katılabilir. Evinizin dekorasyon işleri ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Baba köklerinizden gelen miras durumları söz konusu olabilir. Gayrimenkul alım-satım işleri ile uğraşmak durumunda kalabilir ve buradan gelirler elde edebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onların durumlarını ilgilendiren konular ile ilgilenebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, duygularınızı rahatça ifade etmek isteyeceğiniz bir süreç geçireceksiniz. Zihniniz oldukça aktif bir şekilde çalışırken, yaratıcı fikir ve projeler üretip, bu konularda adımlar atabilirsiniz. Kardeşlerinizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Size keyif veren kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Yakın çevreniz, eğitim hayatınız ya da seyahatler yolu ile tanıştığınız bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz. 

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, finansal konularınız gündeme gelecektir. Kendinize finansal kaynaklar yaratmak adına yaratıcı fikirler üretebilir ve bu fikirleri hayata geçirebilirsiniz. Estetik operasyon yaptırmak isteyen Yengeç burçları bu Dolunay enerjisinden faydalanabilirler. Özgüveninizin oldukça artacağı bir süreç sizleri bekliyor olacaktır. Hayattan keyif alacağınız konulara ve lüks şeylere para harcamak isteyebilirsiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta sizlerin burcunda meydana gelecek olan Dolunay enerjisi ile birlikte önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, değişim rüzgarları sizler için esiyor olacaktır. Kendinizi parlatmak ve ortaya koymak istediğiniz her türlü konu için gökyüzü sizler destekliyor olacaktır. Sizler için bir nevi tamamlanma enerjisinin çalışacağı bu Dolunay’da hayat planlarınızda ve sizlerde olumlu değişiklikler yaşanacaktır. Ayrıca finansal gelirlerinizde artışlar olabilir. Fiziksel görüntünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, bilinçaltınıza attığınız konular gündeminize gelebilir. Bu konular üzerine yoğunlaşarak sorunlarınıza ya da korkularınıza yaratıcı fikirler üreterek çözümler bulabilirsiniz. Aklınıza gelecek her türlü parlak fikirleri kendinize saklamak ya da ikinci planda kalmak isteyebilirsiniz. Partnerinizin sağlığını veya iş hayatını ilgilendiren konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uykusuzluk ve sırt ağrılarına dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, sosyal yaşantınız oldukça hareketlenecektir. Kendinizi içinde bulunduğunuz grupların içinde göstermek isteyebilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizi başka insanlarla paylaşmak isteyebilirsiniz. Yeni sosyal çevreler ve arkadaş grupları içerisine dahil olabilirsiniz. Kendinizi sosyal çevrenizde parlatırken, size karşı gizli düşmanlık enerjisi içinde olan insanlara karşı dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Bekar olan Terazi burçları sosyal çevresinden tanıdığı bir partner ile ilişkiye başlama kararı alabilirler.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, kariyer hayatınızı ilgilendiren konular gündeminizde olacaktır. Kariyer planlamanızda kendinizi göstermek ve parlatmak isteyeceğiniz bir dönem içinde olacaksınız. Yaratıcı fikir ve projeleriniz ile ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Kariyer planlamanızda kendinizi daha fazla ön planda tutacağınız alanlara yönelmek isteyebilirsiniz. Arkadaş çevreniz ya da sosyal çevrenizden tanıdığınız birileri ile iş yapabilirsiniz. Otorite figürleri ile çatışma enerjisine dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, eğitim hayatınız, uzak seyahatleriniz ve hukuksal konularınız gündeme gelebilir. Akademik işlere imza atarak kendinizi gösterebilirsiniz. Bu dönem sosyal medyada ya da yazılı veya görsel basında yapacağınız her türlü işler ile kendinizi biraz daha tanınır hale getirebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz veya yurt dışı seyahat programlarınız gündeminiz de olabilir. Devam eden hukuksal bir süreciniz varsa bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca seyahat, eğitim ya da sosyal medya aracılığı ile tanıdığınız bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, ortak kazançlar, miras, kredi ve borçlar konusu gündeminizde olabilir. Ortak gelirlerinizi arttırmak için yaratıcı fikir ve projeler üretebilirsiniz. Beklediğiniz bir miras haberi varsa bu konuda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yatırım amaçlı kredi başvurularında bulunabilirsiniz. Finansal konularda kendinizi riske atmanızı gerektirecek konulardan uzak durmanız faydalı olacaktır. Ayrıca dava veya mahkeme gibi konularınız varsa bu alanda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova Yükselen Kova: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, ana gündem maddeniz ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz olacaktır. İkili ilişkilerinizde var olan sorunlarınıza yaratıcı fikirler üreterek çözümler üretebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken konu ise, ilişkilerinizde gurur ve kibirden uzak durmalısınız. Bekar olan Kova burçları bir ilişkiye başlama kararı alabilirler. Ayrıca ortaklı işlere ve projelere imza atarak gelirlerinizde artışlar yaşayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, iş hayatınız, günlük rutinleriniz ve sağlığınızı ilgilendiren konular gündeminizde olacaktır. Kendinizi daha çok ortaya koyabileceğiniz, fikir ve projelerinizi hayata geçirmek isteyeceğiniz işler yapmak isteyebilirsiniz. Taşınmalar, iş değişiklikleri ve günlük rutinlerinizin değişmesi gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Özellikle kalp ve sırt ağrılarını dikkate almalısınız.