20-26 Haziran Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

21 Haziran Salı günü, yaşam enerjimiz olan Güneş, Yengeç burcuna geçerek 1 ay boyunca burada seyahat ediyor olacak. Güneş’in Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, daha hassas ve duygusal olacağımız bir dönem içerisine gireceğiz. Duygularımız daha fazla ön plana çıkarken, ailevi konular ve duygusal olarak güvende olma ihtiyacımız da daha çok artacaktır. Sevgimizi gösterirken daha cömert davranacağız ve aynı şekilde karşı taraftan da sevildiğimizi hissetmeye ihtiyaç duyacağız. Yengeç burcu nostalji ile ilgili olduğu için geçmişe duyduğumuz özlem artarken, eskileri yad edebiliriz. Toplumsal bazda ise, yeme içme sektörünü ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Gayrimenkul fiyatlarına yeni düzenlemeler getirilebilir.

23 Haziran Perşembe günü, aşkın, güzelliğin, estetik, uyum ve paranın gezegeni olan Venüs, İkizler burcuna girecek ve 18 Temmuz’a kadar İkizler burcunda kalacak. Özellikle ilişkiler açısından oldukça haraketli bir dönem bizleri bekliyor olacaktır. İkili ilişkilerde iletişim ön plana çıkarken, neyi ve kimi daha çok sevdiğimiz konusunda kararsız kalabiliriz. Seyahatler ve eğitime daha çok para harcayabiliriz. Sosyalleşmek ve iletişim içerisinde olmak bizlere daha çok keyif verebilir. Toplumsal bazda ise, ticaret hayatı oldukça hareketlenecektir. Eğitim hayatını ilgilendiren konularda da yeni kararlar alınabilir. Aynı zamanda para piyasalarındaki dalgalanmalar devam edecektir.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Güneş’in Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, ev hayatınız ve ailevi konularınız ön plana çıkacaktır. Aileniz ile daha çok vakit geçirmek isteyebilir ve ebeveynlerinizden destek alabilirsiniz. Bunun yanı sıra gayrimenkul alım satımı yapabilir ve evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan iletişiminiz artacaktır. Bu dönem seyahat programları yapabilir ve yeni eğitimlere de başlayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Güneş’in Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, kardeşleriniz, yakın çevreniz ve eğitim hayatınız ön plana çıkabilir. Seyahat programları yapabilir, taşınma kararı alabilir ve yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni projelere başlayabilirsiniz. Kardeşlerinizin ve yakın çevrenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Hafta sonuna doğru, finansal konularınızda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Güneş’in Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, finansal konularınız ön plana çıkacaktır. Bu dönem finansal konularınızın muhasebesini yapabilir, kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmanın yollarını arayabilirsiniz. Bunun yanı sıra eviniz ve aileniz için para harcayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, Venüs’ün sizin burcunuza girmesi ile birlikte, oldukça güzel bir döneme gireceksiniz. Fiziksel görüntünüzde değişiklikler yapmak için gökyüzünün desteğini kullanabilirsiniz. İkili ilişkileriniz açısından da oldukça güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Güneş’in sizin burcunuza girmesi ile birlikte, oldukça güzel bir döneme gireceksiniz. Kendinizi parlatacağınız bu dönemde isteklerinizi hayata geçirme yolundaki motivasyonunuz artacaktır. Hafta sonuna doğru, ikili ilişkilerde kendinizi biraz daha geri plana çekebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalmaktan her zamankinden daha fazla keyif alabilirsiniz. Bu dönemde ikili ilişkilerinizi biraz daha gözden geçirmeniz sizler için faydalı olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Güneş’in Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, bilinçaltınıza attığınız konulara yoğunlaşıp sorunlarınıza ışık tutabilirsiniz. Bu süreci, yapmak istediğiniz konuların üzerine yoğunlaşarak geçirmeniz sizler için faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru, arkadaş çevrenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilirsiniz ve sosyal çevrenizden bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Güneş’in Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, oldukça sosyal olacağınız bir dönem içerisine gireceksiniz. Arkadaş çevreniz ile keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerine dahil olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, kariyer hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni iş teklifleri, zam ya da terfi alabilirsiniz. Kariyer planlamanızda bir kadının desteğini daha yakından hissedebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Güneş’in Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, kariyer hedeflerinize yönelebilirsiniz. Kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşiniz ile ilgili konularda yeni sorumluluklar edinebilirsiniz. Hafta sonuna doğru, yurt dışı bağlantılı işlerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahatler aracılığıyla veya eğitim hayatınızdan tanıdığınız bir kişi ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Devam eden hukuksal bir süreciniz varsa bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Güneş’in Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, yurt dışı bağlantılı işleriniz ve eğitim hayatınız hareketlenecektir. Bu dönem seyahat programları yapabilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Sosyal medyayı daha aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, ortak kazanımlar, miras ve borçlar konusunda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortak gelirlerinizde artışlar söz konusu olabilir.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Güneş’in Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, finansal konularınız özellikle de ortak kazanımlar gündeminizde olacaktır. Bu dönem borçlarınızın yapılanmasını sağlayabilir veya yatırım amaçlı kredi başvuruları yapabilirsiniz. Beklediğiniz bir miras veya alacaklı olduğunuz bir borç konusu gündeminizde olabilir. Hafta sonuna doğru, ikili ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz ve yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Güneş’in Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz ön plana çıkacaktır. Bu dönem bekar olan Oğlak burçları bir ilişkiye başlayabilir. İlişkisi devam eden Oğlak burçları ise partnerlerinden yana olumlu gelişmeler yaşayabilirler. Aynı zamanda bu dönem ortaklı bir işe imza atabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, iş hayatınızı ilgilendiren konularda güzel gelişmeler yaşayabilir, zam ya da terfi alabilir ve iş arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Güneş’in Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, iş hayatınız, sağlığınız ve günlük rutinlerinizi ilgilendiren konular ön planda olacaktır. Günlük rutinlerinizi değiştirme kararı alabilirsiniz ve işinizi ilgilendiren konularda yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Bunun yanı sıra sağlık kontrollerinizi de ihmal etmeden yaptırmanız faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru, aşk hayatınız oldukça hareketlenecektir. Bekar olan Kova burçları bu dönem yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Aynı zamanda çocuk sahibi olmak isteyenler için de gökyüzü oldukça destekliyor olacaktır.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Güneş’in Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, aşk hayatınız oldukça hareketlenecektir. Bu dönem özellikle bekar olan ve çocuk sahibi olmak isteyen Balık burçlarına gökyüzü olumlu enerjilerini gönderiyor olacaktır. Hafta sonuna doğru, aileniz ile olan iletişiminiz güçlenecektir. Evinizde veya aileniz ile daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda evinizi yeniden dekore etme kararı da alabilirsiniz.