Bir Galatasaraylı olarak özür dilerim Volkan!

Yüreğimiz yanıyor. Acımız, üzüntümüz bitmiyor. Deprem bizi öylesine birleştirdi ki tarihi kavgalar, küskünlükler bitti. Tüm Türkiye tek yürek beraber ağlıyor. Tarihi günler, saatlerdeyiz. 6 Şubat gecesine kadar birisi bana Fenerbahçe taraftarlarının hem de Fenerbahçe formasıyla Trabzon stadına maç izlemeye gideceğini söylese hayatta inanmazdım…

Binlerce canımızı alan depremin yaralarını milletçe sarmaya çalışıyoruz. Öyle güzel birleştik ki karınca kararınca herkes elini taşın altına koyuyor. Gözlerimiz yaşlı, şoku atlatmaya çalışıyoruz. Güçlü bir ülkeyiz, bugünlerde geçecek inşallah.

Bu deprem eminim herkese kendisini, hayatını sorgulattı. Bir lafa takılıp kırdığımız kalpleri, inat edip küstüğümüz dostlarımızı, yakınlarımızı bir kez daha sorgulattı bize. Değer mi?  İnanın hiç değmezmiş. Sarılıp, öpüp uyuduğun eşin, evladın, annen, baban, kardeşin sabah yanında yoktu. Ve hiç bilmediğin binlerce insanla aynı toprağın altında komşu olmuştuk…

Ama biz 85 milyonluk bir aileyiz. Kavga ederiz ama bir olmasını da biliriz. Öyle duygusal günlerdeyiz ki... Hiç ama hiç aklıma gelmeyecek şeyler yaşıyoruz. “Bu kavga ömür boyu bitmez” dediklerim 6 Şubat sabahında barıştılar. Kardeş olduklarını hatırladılar. Çünkü onlar bu vatanın evlatları.

Haberin Devamı

KANIMIZ BOZUK DEĞİL ÇOK ŞÜKÜR

Rengimiz ayrı olabilir ama kanımız bozuk değil çok şükür. Binlerce Galatasaraylı üzerlerinde formasıyla Ülker Stadyumu'na koştu yardım toplamak için. Aynı şekilde Fenerbahçeli kardeşlerimiz de Nef Stadyumu'nda omuz attılar yardımlara. Nasıl duygulanmayayım... Beşiktaş’ın siyah-beyaz asil çocukları gözyaşlarıyla el ele. Asırlık üç kulüp taraftarları nasıl kardeş olunur dersi veriyordu tüm dünyaya...

Dönelim dün geceye. Tarihi bir an. Fenerbahçe taraftarı üzerlerinde formasıyla Trabzon Şenol Güneş Stadyumu'nun tribünlerinde Trabzonspor-Basel maçında kol kola. Tribünlerde tek ses Türkiye. Kim inanırdı buna? Fenerbahçe yönetimi statta yerini almış, “biz biriz” mesajını tüm Türkiye’ye güçlü bir şekilde veriyordu.

Haberin Devamı

MİLYONLAR SENİ BAĞRINA BASACAK VOLKAN

Depremin sembol isimlerinden biri Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel. Galatasaray taraftarının hiç sevmediği bir isimdi 6 Şubat’a kadar. Volkan gözyaşlarıyla, mücadelesi, feryadıyla kalplere dokundu. “Özür dileriz biz seni böyle tanımamışız” dedirtti milyonlarca Galatasaray taraftarına. Bir Galatasaray taraftarı olarak “Özür dilerim” senden Volkan. İyi ki varsın Volkan.

Galatarasay Divan Kurulu ayakta alkışladı önceki gün Volkan’ı. İnşallah o da gelip GS TV’de yardım kampanyasına katılacak. Ve ilk maçta biz seni Nef Stadyumu'nda bağrımıza basacağız kaptan. Beraber sarılıp ağlayacağız 50 bin kişiyle.

Haberin Devamı

Ezeli, ebedi rekabet, kavgalar bitmiştir artık. Gün yaraları sarma günüdür. Beşiktaş’ın Çarşı Grubu da yıllardır didiştiği Ankaragücü taraftar grubu Gecekondu ve Bursa taraftar grubu Teksas ile artık kardeş. 6 Şubat bir milattır. Büyük Türkiye buluşmasının miladıdır. Hadi gelin el ele atlatalım acılarımızı. Bizim başka gidecek bir yerimiz yok.