Beşiktaş’ta bir yıldız doğuyor: Semih Kılıçsoy

Sevgili okurlar, Beşiktaş yeni sezona kadro planlamasında yaptığı yanlışlarla başladı. Beşiktaş seviyesinde olmayan futbolcuların transferi sonrası Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve ardından Rıza Çalımbay, teknik direktörlük görevinden ayrıldı. Son olarak Portekizli teknik direktör Fernando Santos takımın başına getirildi. Santos, tecrübesiyle Beşiktaş’a yeni bir soluk kazandırabilir. Kendisi Cristiano Ronaldo ve daha birçok yıldızla çalışmış bir isim olarak Beşiktaş’a olumlu şeyler katacaktır.

Beşiktaş, lige havlu atsa da Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanma ve ligi 3.sırada bitirme hedefi var. Bu hedefler kapsamında takıma transfer yapılması, Beşiktaş formasının ağırlığını bilmeyen futbolcuların gönderilmesi gerekiyor. Özellikle bir forvet, on numara ve stopere takviye gerekiyor. Hasan Arat yönetiminin kısa sürede transferleri bitirmesi sezonun geri kalanı için belirleyici olacak.

BEŞİKTAŞ GENÇLERİNİ KAZANDI

Beşiktaş’ta yaşanan kötü şeyler sonrası birtakım güzel şeyler de oldu. Sol bekte Emrecan Terzi, orta sahada adını çok duyduğumuz ancak beklenen şansı bulamayan Demir Ege Tıknaz ve hücum hattında Semih Kılıçsoy forma şansı buldu.

Beşiktaş’ta bir yıldız doğuyor: Semih Kılıçsoy - Resim : 1
Semih Kılıçsoy

 

SEMİH KILIÇSOY’DA GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Bu isimler arasında en dikkat çeken isim Semih Kılıçsoy oldu. Rizespor maçında 2 gol, 1 asist yapan Semih, Beşiktaş’ta 492 dakika süre bulduğu 14 maçta 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Genç yıldız adayı gerçekten gelecek adına umut vaat ediyor. Sürati ve tekniği ile dikkat çeken Semih yaşına göre son vuruşlarını oldukça özgüvenli yapıyor. Bazı pozisyonlarda kafasını kaldırıp pas vermeyi düşünürse yapacağı asistlerle de hanesine artı puan yazdıracak. Bunu söylerken Semih’in 18 yaşında olduğunu ve geliştikçe çok daha iyi olacağını da söylüyorum.

MİLLİ TAKIM BİR GOLCÜ KAZANDI

EURO 2024 öncesi Arda Güler, Bertuğ Yıldırım ve Kenan Yıldız’ın ardından Türk futbolu bir genç yetenek daha kazanacak gibi duruyor. Umarım, Santos’un dokunuşlarıyla Semih kendini geliştirerek Türk futbolu ve Beşiktaş’ta önemli başarılar elde eder. Yolun açık olsun Semih Kılıçsoy…