7-13 Şubat Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

8 Şubat Salı günü Mars ile Uranüs arasında olumlu bir açı meydana gelecek. Bu olumlu görünüm, eylemlerimizi daha rahat bir şekilde gerçekleştirebileceğimizi gösteriyor. Bunun yanı sıra karşımıza çıkan sorun ve problemlere farklı ve sıra dışı çözümler üreterek konunun üstesinden gelebileceğiz.Özellikle beklenmedik sürpriz ve olumlu gelişmelerin yaşanabileceği de bir gün olacaktır.

11 Şubat Cuma günü Merkür ile Plüton kavuşacaklar ve Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile olumlu bir açı meydana getirecekler. Bu görünüm hem olumlu hem de olumsuz çalışabilecek bir yapıda. Olumlu açıdan baktığımızda, düşünce ve fikirlerimizi hayata geçirmek için oldukça güçlü bir motivasyona sahip olacağız. Fikirlerimizi hayata geçirirken kadersel karşılaşmalar yaşayabileceğimizi veya karşımıza çıkan insanların bizlere destek olabileceğini gösteriyor. Aynı zamanda bu açıyı yaratım gücü olarak kullanmak da oldukça faydalı olacaktır. Kendimizde ya da hayatımızda yaratmak istediğimiz olumlu düşüncelerimizi imajine ederek, hayatımıza çekebilme potansiyelimiz oldukça güçlü çalışacaktır. Bunun yanı sıra çocukları, eğitim hayatını ve ticaret hayatını anlatan birtakım konularda yaşanabilecek gelişmeler de söz konusu olabilir. Olumsuz açıdan baktığımızda, manipüle etme veya edilmeye de oldukça açık olacağız. Fikirlerimizi kabul ettirmek için zorbaca tavırlardan kaçınmak oldukça faydalı olacaktır. Fikir ayrılıkları, sözlü konuşmaların şiddete dönüşmesi gibi durumlar yaşanabilir. Haricen, takıntılı düşüncelerden uzak durmak da oldukça faydalı olacaktır.

Koç ve Yükselen Koç: Hafta başında, kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda oldukça cesur davranışlar sergileyebilirsiniz. Zam ya da terfi alabilir, yeni iş başvuruları veya yeni iş ve projelere imza atmak için harekete geçebilirsiniz. Aynı zamanda finansal açıdan da güzel, sürpriz gelişmeler de yaşanabilir. Hafta sonuna doğru, patron veya otorite figürleri ile olası tartışma ve gerginliklerden uzak durmanız oldukça faydalı olacaktır. Aile hayatınız, ikili ilişkileriniz ve iş hayatınız ile ilgili konularda hayata geçirmek istediğiniz konuları imajine ederek yaratım gücünü çalıştırmanız oldukça faydalı olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğa: Hafta başında oldukça olumlu enerjiler altında olacaksınız. Özellikle yurt dışı bağlantılı işler, eğitim hayatınız ve varsa hukuksal konularınız çerçevesinde bu durumlar ile ilgili eyleme ve harekete geçme motivasyonunuz artacaktır. Bekar olan Boğa burçları hayatlarına sosyal medyadan bir partneri alabilirler. Hafta sonuna doğru, özellikle uzak akrabalarınız ile ilgili negatif durumlar yaşanabilir, seyahat ve eğitim programlarınızda aksamalar söz konusu olabilir bu nedenle dikkatli olmalısınız. Enerjinizi, bu konularda yaşayacağınız olumlu durumlara yoğunlaştırarak geçirmeniz faydalı olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler: Hafta başında ortak kazanımlar, borçlar ve miras gibi konularda oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız. Enerjinizi bu konularda eyleme geçirerek kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra, bilinçaltınıza attığınız konularda şifa enerjisi de aktif olacaktır. Unuttuğunuz veya kaybettiğiniz bir eşyanızı bulabilirsiniz. Hayatınızda eril bir figürden yardım ve destek alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, düşüncelerinize oldukça dikkat etmelisiniz. İletişim kurarken yaşanabilecek krizli durumlardan uzak durmanız, sezgilerinizin sesine kulak vermeniz faydalı olacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Hafta başında ikili ilişkilerinizi ve partnerinizi ilgilendiren konularda oldukça sürpriz ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda sosyal çevrenizden birileri ile ortaklı işlere imza atabilirsiniz. Bekar olan Yengeç burçları, bu hafta ilişkiler açısından oldukça olumlu etkiler altında olacaktır. Hafta sonuna doğru, ikili iletişimlerinizde sert ve kırıcı söylemlerden uzak durmanız daha doğru olacaktır. Bunun yerine, enerjiyi ilişkilerinizdeki sorunları çözüme ulaştırmak adına kullanmanız faydalı olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta kariyer hayatınız açısından oldukça güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Terfi alabilirsiniz, eğer iş arıyorsanız iş bulabilirsiniz veya kendi işinizi kurmak için harekete geçebilirsiniz. Hafta sonuna doğru, iş arkadaşlarınız ile olan iletişiminizde dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Bunun yanı sıra diş ve kemik ağrılarına karşı da dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda evcil hayvanlarınızı ilgilendiren durumlar da söz konusu olabilir. Genel olarak enerjinizi rutin hayatınızın akışını düzenlemek adına kullanmanız oldukça faydalı olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak: Hafta başında aşk hayatınızda oldukça güzel gelişmeler yaşayabilir, seyahat ve eğitim programları yapabilirsiniz. Bekar olan Başak burçlarının hayatlarına eğitim hayatlarında veya seyahatlerde tanıştıkları bir partner girebilir. Aynı zamanda yaratıcı enerjinizin oldukça aktif olduğu bu hafta kendi yeteneklerinizi çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, spor yapıyorsanız ufak tefek kazalara dikkat etmeniz ve partnerinizle olası tartışmalardan uzak durmanız da iyi olacaktır. Enerjinizi, kendi yeteneklerinizi hayata geçirmeye yöneltmeniz adına kullanmanız çok daha faydalı olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hafta başında, aile hayatınız, ev yaşantınız ve ortak kazanımlar konusunda oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız. Miras gibi konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir, taşınma kararı alabilir, evinizi yeniden dekore ettirebilir, gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru aileniz ve ebeveynleriniz ile olan iletişiminizde sert söylemlerden uzak durmanız faydalı olacaktır. Aynı zamanda evinizdeki elektronik eşyalarınızın tadilatı ile de uğraşabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta başında eğitim hayatınız, kardeşleriniz ve yakın çevrenizi ilgilendiren konularda oldukça güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahat programları yapabilirsiniz. Aynı zamanda ortaklı işe veya projeye imza atabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, sert söylemlerden uzak durmanız ve zihninizi hayatınıza çekmek istediğiniz konular üzerine yoğunlaştırmanız faydalı olacaktır. Haricen trafikte yaşanabilecek aksaklıklara karşı da dikkatli olmalısınız. 

Yay ve Yükselen Yay: Hafta başında iş hayatınız ve finansal konularınızda oldukça güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda yeni bir sorumluluk alabilirsiniz ve bu aldığınız sorumluluk kariyerden kazandığınız paranıza olumlu bir şekilde yansıyabilir. Bunun yanı sıra iş arkadaşlarınızın da desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Aynı zamanda sağlığınızı ilgilendiren konularda da olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonuna doğru, harcamalarınızda aşırıya kaçmamanız oldukça faydalı olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hafta başında oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız. Öncelikli olarak aşk hayatınızı ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bekar olan Oğlak burçlarının hayatlarına biri girebilir. Aynı zamanda hobileriniz ve yetenekleriniz de oldukça artacaktır. Bu nedenle hobinizi mesleğe çevirme motivasyonunuz artabilir. Hafta sonuna doğru, ikili iletişimlerinizde kırıcı olmaktan çekinmeniz faydalı olacaktır. Düşüncelerinizi hayata geçirirken sert söylemlerden uzak durmanız gerekiyor.

Kova ve Yükselen Kova: Hafta başına doğru, bilinçaltınıza attığınız konular ve varsa sağlık sorunlarınız ile ilgili konularda ailenizin desteğini çok daha yakından hissedebilirsiniz. Bunun yanı sıra şifa çalışmaları yapabilir ve sağlığınız ile ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Taşınma kararı alabilir ve ailenizi ilgilendiren konularda oldukça olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru zihinsel gerginliklerden uzak durmanız oldukça faydalı olacaktır.

Balık ve Yükselen Balık: Hafta başına doğru, oldukça sosyal olacaksınız. Arkadaş çevrenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Ayrıca kısa seyahatler, eğitim programları yapabilir, yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Bunun yanı sıra bekar olan Balık burçları arkadaş çevresinden bir partner hayatına alabilirler. Hafta sonuna doğru, sosyal çevreniz ile iletişim kurarken dikkatli olmanız faydalı olacaktır.