Arabistan’da Süper Kupa rezaleti!

Sevgili okurlar, Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecekti. Galatasaray ve Fenerbahçe, Atatürk tişörtü ve pankartlarıyla maça çıkma isteklerinden geri adım atmayınca -başından beri yanlış olduğunu ifade ettiğimiz- Suudi Arabistan’daki maç oynanmadı. Milli değerlere sahip çıkan Türk futbolunun iki çınarının yöneticilerini tebrik etmek gerekiyor. Artık final maçının Türkiye’de oynanması kesinleşti.

BÜYÜKEKŞİ'NİN GÖREVİNE DEVAM ETMESİ MÜMKÜN DEĞİL

Bu durum Türkiye Futbol Federasyonunun organizasyon konusunda gerekeni yapamadığını gözler önüne serdi. Açıkçası Türk futbolu hakem Halil Umut Meler’in saldırıya uğraması, İstanbulspor’un Trabzonspor ile oynadığı müsabakadan çekilmesi sonrası bir skandal daha yaşamış oldu. Yaşananların ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin görevine devam etmesi mümkün görünmüyor.

2024 YILI TEMENNİLERİ

Türk futbolu umarım bu yaşananların ardından kulüplerin haklarını gözeten, tek bir kulübe hizmet etmeyen bir TFF başkanı seçerek yoluna devam eder. İnşallah yeni yılda Türk futbolunda adalet, sevgi ve hoşgörü ve saygı kavramları olur, zevkli futbol maçları izleriz.

Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir 2024 yılı diliyorum…