Mevlana rolü kime teklif edildi?

TRT birbirinden iddialı dizileri seyirciyle buluşturmaya devam ediyor. Kanalın hazırlıkları süren dev prodüksiyonlu dizilerinden biri de "Mevlana"... Kale Film'in patronu Kerim Ayyıldız dizi için uzun süredir titiz bir çalışma yürütüyor. Can Ulkay'ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizi Konya'da çekilececek. 30 bölümden oluşacak 60 dakikalık projeyi Ali Aydın yazıyor.

Kaan Yıldırım ve Belçim Bilgin de var

"Mevlana"nın başrol oyuncusu için Timuçin Esen'e teklif gitti. Esen geçmişte yine Can Ulkay'ın yönettiği Müslüm filmindeki performansıyla kendisine hayran bırakmıştı. Ayrıca "Mevlana" dizisinin önemli rolleri için de Kaan Yıldırım ve Belçim Bilgin'le görüşülüyor. Dizinin çekimlerine haziran sonunda başlanması planlanıyor.

Kanunsuz Topraklar'a bomba isim

Haberin Devamı

Gold Film'in FOX için çekeceği 'Kanunsuz Topraklar' dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Faruk Teber'in yöneteceği, güçlü kalem Zülküf Yücel'in ise yazdığı dizide Uğur Güneş ile Esra Bilgiç'le anlaşılmıştı. Son olarak dizi için Necip Memili ile prensipte el sıkışıldı. Çukur dizisi finale doğru yaklaşan Memili, daha sonra Kanunsuz Topraklar'ın çekimlerine katılacak.

Yeşilçam'ın 2. sezonuna flaş isimler

22 Nisan'da blutv'de görücüye çıkan Çağatay Ulusoy'lu Yeşilçam dizisi büyük ilgi gördü. Sunset Film adına çekilen Sibel Tuna imzalı iddialı projenin ikinci sezon okuma provası geçen hafta sonu yapıldı. Dizinin yeni sezonuna iki iddialı ismin daha katıldığını öğrendim: Bige Önal ve Muhammet Uzuner...

Eşkıya'ya yeni transfer

Haberin Devamı

Altı sezondur seyirciyi ekran başına toplayan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin ekibine yeni bir oyuncu daha katıldı. Erdinç Gülener fenomen dizinin kadrosuna dahil oldu. Gülener, Oktay Kaynarca'nın başrolünü oynadığı dizide Volkan karakterine hayat verecek.

Şenay Gürler'in projesi belli oldu

Usta oyuncu Şenay Gürler, Süreç Film'le el sıkıştı. Gürler şirketin atv için çekeceği "Kalp Yarası" dizisinde rol alacak. Antakya'da çekilecek dizi Tomris Giritlioğlu'nun Teklif adlı hikâyesinden ekrana uyarlanıyor. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, İnanç Konukçu gibi ünlü isimlerin bir araya geleceği diziyi Yıldız Hülya Bilban yönetecek.

Baht Oyunu sete çıkıyor

Haberin Devamı

ARC Yapım'ın Kanal D için çekeceği yazlık dizi "Baht Oyunu" bir hafta içinde sete çıkıyor. Serdar Gözelekli'nin yöneteceği dizide Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel başrolleri paylaşıyor. Altan Erkekli, Anıl Çelik, Ozan Dağgez ve Tuğba Çom gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin kadrosuna son olarak İrem Yüksel katıldı.

Menajerimi Ara'nın yeni konukları

Bu sezonun en sevilen dizileri arasında yer alan Menajerimi Ara sezon arası vermeden yaz boyu devam edecek. Her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı dizinin yeni bölümüne Tuncay Akça, Bala Atabek ve Burcu Altın Deprem konuk olacak.