Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş değişiklik

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş değişiklik

7. sezona bomba gibi girmeye hazırlanan diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. bölümüyle 7. sezonuna bomba gibi giriyor. Onur Tan'ın yönettiği, başrollerini Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba'nın paylaştığı dizi bomba isimlerden oluşan yeni kadrosuyla yine salı akşamları reytingleri silip süpürmeye geliyor.

Uğur Yücel'in uzun zaman sonra Urfalı bir karakter olan Ağa Dayı'ya hayat verdiği dizide Levent Ülgen, Nurseli İdiz, Servet Pandur, Tardu Flordun, Burcu Binici, Ragıp Savaş, Hazım Körmükçü, Erem Vurdem, Alara Turan, Serdar Deniz ve Yosi Mizrahi rol alıyor.

Dizinin yeni bölümlerinde bir de önemli gelişme yaşandı. Dizinin yapımcısının artık atv İç Yapımlar değil, BVB Yapım olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Öte yandan Ozan Akbaba'nın hayat verdiği İlyas'ın birinci bölüm fragmanında ölüp ölmediği merak konusu oldu. Başarılı oyuncunun diziye devam ettiğini duydum ama bu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz olunca her an her şeyin olabileceğini de göz önüne almak gerek.

Barbaroslar'da büyük değişim devam ediyor

ES Film'in dev prodüksiyonlu "Barbaros Akdeniz'in Kılıcı" dizisinde senarist ve yönetmen değişikliğinin ardından hikâye de yön değiştiriyor. Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe'yi buluşturan dizide hikâyeye yeni oyuncular katılacak. Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in yazdığı yeni bölümlerde aralarında Melis Babadağ ve Gülcan Arslan'ın da olduğu kadın oyuncular da hikâyedeki değişiklik nedeniyle projeye veda edecek. Yeni oyuncular yakında belli olucak.

Yetimhane sahnelerinin de artık olmayacağı diziye Hızır'a (Ulaş Tuna Astepe) partner gelecek. Meryem rolü için şu günlerde görüşmeler devam ediyor. Meryem Aslen İtalyan bir ailenin kızıdır. Önceki adı Maria’dır. Küçükken ailesi öldürülmüş, sağ kalan abisiyle beraber esir tüccarlarının eline düşmüştür. Fakat abisi ayrı esir pazarına, kendisi ayrı esir pazarına götürülmüştür. O günden sonra da hiç haber alamamış, bir daha abisini bulamamıştır. Yıllardır içinde taşıdığı yaradır abisi... Daha sonra kendi rızası ile Müslüman olan Maria, adının İslam’daki karşılığı olan “Meryem” ismini almıştır. Bugüne kadar kendini adadığı işlerden ötürü aşk mevzularına hiç bulaşmayan Meryem, Hızır’la tanıştıktan sonra kendini derin ve zorlu bir gönül yolculuğunun içinde bulacaktır. 

Haberin Devamı

Nurgül Yeşilçay'ın partneri belli oldu

Pastel Film ile dizi anlaşması yapan Nurgül Yeşilçay'ın partneri de kendisi kadar iddialı...

Geçen sezon 25 Film'in Kefaret dizisiyle seyirci karşısına çıkan Nurgül Yeşilçay, yaz başı önce film, peşinden de tiyatro yapacağını duyurmuştu. Güzel oyuncu yakın zamanda bir de dizi anlaşması yaptı. 

Bedran Güzel'in yönettiği "Kim Bu Aile" filminin çekimleri için imaj yenileyen ve sarışın olan Yeşilçay, bu arada DasDas'ın "Bir Barda Bir Gece..." oyununun provalarına başladı. Oyunda Yeşilçay'a "İkinci Şans" filminde kızını oynayan Afra Saraçoğlu eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Nurgül Yeşilçay'ın merakla beklenen dizisinin ise yine FOX'ta ekrana geleceği konuşuluyor. Kulislerde dolaşan bilgilere göre Yeşilçay'a başrolde Emre Kınay eşlik edecek. Kınay son olarak "Ramo" dizisinde rol almış ve güçlü oyunculuğuyla hayranlık uyandırmıştı.

Kalp Yarası'na Şahin Dede geliyor

Süreç Film'in atv için Antakya'da çektiği "Kalp Yarası" dizisi pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Yıldız Hülya Bilban'ı yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin kadrosuna Ayşe'nin (Yağmur Tanrısevsin) babaannesinin girmesi planlanıyordu. Ancak bu konuda bir değişiklik yapıldı ve "Kalp Yarası"na babaanne yerine dede karakterinin katılmasına karar verildi.

Ayşe'nin dedesi Şahin'i kimin oynayacağı ise merak konusu oldu. Rol için etkili bir oyuncu arandığı öğrenildi.

Üç Kız Kardeş'te İclal Aydın sürprizi

Süreç Film'in Kanal D için çekeceği "Üç Kız Kardeş" dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Altın Portakallı yönetmen Emre Kavuk'un yöneteceği diziyi Erkan Birgören ve Betül Yağsağan çifti kaleme alıyor. 

İclal Aydın'ın satış rekorları kıran aynı adlı romanından ekrana uyarlanacak dizideki Türkan, Dönüş ve Derya adlı 3 kız kardeşin yaşları değiştirildi. Yaşları küçültülen kızların annesi Nesrin'i İclal Aydın'ın oynaması planlanıyor. Uzun zamandır hayata geçirilmesi planlanan dizinin oyuncu seçimi devam ediyor. 

Musa Uzunlar ve Hakan Boyav konuk oluyor

İrfan Şahin'in patronu olduğu "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne" adlı dizinin çekimleri sürüyor. Perihan Mağden'in aynı adlı romanından uyarlanan diziyi ödüllü yönetmen Ceylan Özgün Özçelik yönetiyor. Senaryosunu Ertan Kurtulan'ın yazdığı, Melisa Sözen'in başrolünü oynadığı diziye Birand Tunca ve Deniz Karaoğlu'nun ardından Musa Uzunlar ve Hakan Boyav konuk oldu. 

8 bölümlük dizinin çekimleri Kapadokya'nın ardından Antalya'da sürüyor. Netflix'te yayınlanacak dizinin çekimlerinin 3 hafta daha sürmesi planlanıyor.